directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 05:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els Jordis, premiats amb el Gabriel Alomar

L'esdeveniment de l' Obra Cultural Balear ha reivindicat la figura dels dos líders de la societat civil

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

ACN | L'Obra Cultural Balear (OCB) ha lliurat aquest dijous al vespre el premi Gabriel Alomar a l'expresident de l'ANC i número dos de JxCat, Jordi Sànchez, i al president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ambdós empresonats des de fa més de 70 dies acusats de delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics. L'esdeveniment ha reivindicat la figura dels dos líders de la societat civil.
Els presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, s'adrecen a les persones concentrades a la plaça Catalunya de Barcelona
Els presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, s'adrecen a les persones concentrades a la plaça Catalunya de Barcelona
© Jordi Play

Comparteix
   


Etiquetes
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha assistit a l'entrega de guardons, que ha tingut lloc al teatre Principal de Palma en el marc de la trenta-unena Nit de la Cultura de l'OCB. 

La gala ha comptat amb actuacions musicals d'artistes destacats de tots els territoris de parla catalana com ara el català Roger Mas, els valencians Borja Penalva i Mireia Vives o els membres del Projecte Cruïlles, que uneix músics de les quatre illes balears.

Petició perquè els 'Jordis' rebin el Nobel de la Pau
 
D'altra banda, gairebé 75.000 persones han signat ja una petició a Change.org perquè Jordi Sànchez i Jordi Cuixart rebin el Nobel de la Pau perquè els dos "han col·laborat en la revolució dels somriures".

La petició amb les signatures serà entregada a la Comissió Europea, al Parlament europeu i al Consell de la Unió Europea. Algunes de les persones que han signat ho han fet dient que "tenen el meu reconeixement i estima com a grans persones, pacifistes i humanistes".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
30 de desembre de 2017, 11.05 h

UNA ALEGRIA UN RECONEIXEMENT PER LA LA LLUITA DEMOCRÀTICA DELS JORDIS, I LA RECUPERACIÓ DELS PAÏSOS CATALANS, COLONITZATS DE SEGLES, I ANEM COHESIONANT-NOS,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.