directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP valencià alimenta la catalanofòbia i anima a denunciar ''l'existència d'elements catalanistes'' a l'escola

Diuen que hi ha una "onada d'adoctrinament" al País valencià

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| Un altre cas de catalonofòbia protagonitzat pel Partit Popular, en aquest cas al País Valencià. Els populars han dit que engegaran una campanya per animar les famílies que denunciïn "l'existència d'elements catalanistes" a l'escola. 
Una nena a l'escola
Una nena a l'escola
© Anna Ferràs

Comparteix
   


Etiquetes
Segons ells, hi ha "malestar" entre molts pares i mares per una "onada de casos d'adoctrinament", argument que han esgrimit els unionistes per atacar un model d'escola reconegut arreu del món pels seus èxits. Acusen el Govern de la Generalitat Valenciana de ser-ne "còmplice" i retreuen a Compromís de voler convertir les escoles valencianes en "centres d'ideologització catalanista". 

El PP valencià ha plantejat, així, una sèrie de mesures a tot el País Valencià per tal que les famílies denunciïn "lliurement i sense por a represàlies". L'anunci del que sembla una nova cacera de bruixes contra el professorat valencià, l'ha fet la portaveu d'Educació del grup popular a les Corts valencianes i secretària executiva d'Educació, Beatriz Gascó.

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
19 de gener de 2018, 13.12 h

Aquestes actuacions ja són dignes de dir-se "actes de Checa". Era un país comunista que implicava els seis ciutadans a denunciar els veïns? O era el franquisme ? Xiquets que denuncien adoctrinament a l'escola? Pares que : S'ho creuen i denuncien? Franquisme o comunisme.La mateixa dictadura és.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
2 de gener de 2018, 11.09 h

PP., CIUDADANOS, PSOE, D'OBEDIÈNCIA MILITARISTA, CONTINUA DIVIDINT LA SOCIETAT, I AMB LA NEOLLENGUA, RECITEN EL REVÉS DEL QUE FAN I DIUEN. ELS SEPARATISTES, I CONTRA LA UNITAT VERITABLE DELS POBLES, EL 1659, VAN SEPARAR SIS COMARQUES CATALANES, REGALADES PER FELIPE IV, AL FRANCÈS LUIS XIV, GUERRA DEU ANYS DE RESISTÈNCIA DELS ANGELETS DE LA TERRA, DESTROSSATS PEL L'EXÈRCIT DE L'ILLE, OBSEQUIS ENTRE REIS, ÉS L'ESPANYA OFICIAL I LA FRANÇA DE LA "GRANDEUR", TOTS DOS DICTADORS JACOBINS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
JODDI fletxa BARCELONA
31 de desembre de 2017, 19.01 h

O sigui que per aquesta gent ells tenen mes drets que els catalanistes. Ells poden idolatrar cap al ultra nacionalisme espanyol, però els altres no cap al catalanisme.

Com és pot negociar amb un govern com demanen molts en el que hi ha gentussa com ara aquesta que no accepten les diversitats culturals dins d'Espanya.

Indivíduo que parla en nom del PP Valencià quan el que hauria de fer es callar i acotar el cap, perque no estàn autoritzats per donar exemples de convivencia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
JCV fletxa Santa Cristina d'Aro
31 de desembre de 2017, 13.50 h

El què jo em pregunto quan aquests bandarres d'espanyols ens titllen de separatistes, qui són els excloents? Volen anihilar tot allò que no faci tuf i pudor d'escanyolista, exactament igual com van fer a Sud-Amèrica, on van massacrar ètnies, cultures i tresors, per gastar-se aquests últims en guerres absolutament improductives, que van resultar inútils per la seva maleïda exclusió que porten adherida als seus maleïts gens. Espanya, l'únic país del món que ha fet fallida econòmica ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
30 de desembre de 2017, 20.31 h

La censura espanyola al referèndum, protagonista al congrés de ciberseguretat més important d'Europa.

L'activista barceloní Matthias, membre del Grup Promotor per a la Sobirania Tecnològica, va explicar aquest divendres a Leipzig, davant 900 persones expertes en ciberseguretat, com el govern espanyol va censurar el referèndum de l'1 d'octubre a Internet. La xerrada formava part de les conferències oficials del congrés més important de seguretat informàtica que se celebra a Europa, el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
30 de desembre de 2017, 20.22 h

Canvieu el mot "catalanistes" pel mot" jueus" i podeu veure l'odi dels unionistes espanyols. També podem entendre millor el viscut dels jueus als anys 1930.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.