directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

C's no processa la negativa dels comuns i insisteix en negociar amb tothom ''fins l'últim dia''

"Converses informals" perquè C's cedeixi un escó al PP

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN/M.B| Els comuns van tancar ahir, definitivament, la porta a donar a Ciutadans la presidència del Parlament. Amb tot, la formació liderada per Inés Arrimadas sembla no haver processat la informació perquè -tot i admetre que és "difícil" arribar a acords amb Catalunya en Comú-Podem- el secretari de Comunicació i portaveu dels taronges, Fernando de Páramo, ha insistit que cal negociar amb tothom "fins l'últim dia". 
De Páramo, en una imatge d'arxiu
De Páramo, en una imatge d'arxiu
© Núria Julià

Comparteix
   


Etiquetes
"Estan més a prop dels independentistes que d'un canvi per a Catalunya", ha retret als comuns el portaveu del partit taronja. En aquesta línia, De Páramo ha sentenciat que l'adversari dels comuns és Cs, i no el president en funcions Carles Puigdemont o el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras.
 
"És difícil arribar a acords amb els qui no ho volen i et veten des del primer dia", ha constatat, després de confirmar que Cs no ha mantingut converses "formals ni informals" amb els de Domènech. Malgrat tot, Cs insisteix en continuar negociant per "lluitar cada dia" amb l'objectiu d'aconseguir la presidència del Parlament i el control de la Mesa.
 
Investidura telemàtica
 
Preguntat per si creu que el reglament del Parlament permetria una investidura telemàtica, ja que Puigdemont roman exiliat a Brussel·les, el secretari de comunicació de Cs ha reiterat que la llei de la cambra "no està al servei" del candidat de JxCat, sinó que és "de tots els catalans" i "de tots els diputats". En aquesta línia, De Páramo ha asseverat que en l'anterior legislatura els independentistes ja van intentar aplicar la llei "a la mesura" de Puigdemont, i ha advertit que ara volen fer "el mateix" per intentar-lo investir. "Cal que es compleixin el reglament i la resta de lleis", ha exigit.
 
Cedir un escó al PPC?
 
D'altra banda, De Páramo ha assegurat que Cs no ha parlat ni valorat encara la possibilitat de cedir un escó al PPC per tal que la formació que encapçala Xavier García Albiol pugui formar grup parlamentari propi. Al seu torn, el secretari general del PPC, Santi Rodríguez, ha reconegut aquest matí que sí que s'han produït "converses informals" per tal que alguna formació els pugui cedir un diputat. Els populars també han deixat clar que donen suport a que Cs presideixi la Mesa, però han insistit que Arrimadas ha d'intentar també formar govern.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2

Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de gener de 2018, 17.21 h


Arrimadas no ha pogut SER.....

Pero postula a Andalucia , que alla I amb la ajuda dels milions gastats aqui, segu que conseguirias alguna cosa...

Ja sabem que no son comparables, pero segu que a casa teva, doncs mira....


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.