directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Àudio] Un exjutge espanyol destrossa Carol, Sardà i López Alegre sobre l'Estat de dret espanyol

Elpidio José Silva deixa sense arguments la bancada unionista de la tertúlia de Rac1

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | L'exjutge espanyol Elpidio José Silva ha demostrat ser un lletrat de fortes conviccions i no s'ha deixat intimidar per la bancada unionista que omplia les cadires de la tertúlia de El Món a Rac1 de la mà de Màrius Carol, Joan López Alegre i Xavier Sardà. Malgrat que els tres l'han atacat, fins i tot personalment, Elpidio els ha destrossat a base d'arguments i raonaments sòlids.
xavier sardà, marius carol, joan lopez alegre
Marius Carol, Xavier Sardà i Joan López Alegre

Comparteix
   


Etiquetes
Clatellot a Sardà
 
Xavier Sardà ha estat l'unionista de la tertúlia més actiu i, per tant, qui ha rebut més per part de Elpidio José Silva. L'expresentador no ha parat de ficar cullerada entre els arguments de l'exjutge espanyol que ha respost amb celeritat i encert. Fins a tal punt que ha deixat entreveure que els arguments de Sardà formen part d'un "adoctrinament" per part de l'Estat per fer creure que s'han produït uns delictes de sedició i rebel·lió que són absolutament falsos. La desesperació de Sardà l'ha portat a desqualificar l'exjutge, directament, atacant-lo personalment recordant-li que les seves posicions en contra el sistema judicial espanyol són fruït de la seva expulsió del sistema. Elpidio li ha recordat que, justament, quan era jutge actiu, mantenia el mateix discurs.
 
Mastegot a López Alegre
 
Joan López Alegre ha volgut desprestigiar el jurista dient que feia un discurs polític i no jurídic. Però les respostes de Elipidio l'han deixat retratat. Fins a tal punt que l'ha titllat de mentider quan hi ha hagut una picabaralla sobre l'actuació dels advocats del Parlament i les seves recomanacions abans de la declaració simbòlica de la independència. També ha deixat retratat López Alegre quan el lletrat ha desmentit que sigui delicte que l'ANC tingués algun document on hi havia la previsió de controlar els ports i aeroports.
 
Màstec a Carol
 
Màrius Carol sabia que era millor estar callat durant tota la intervenció de l'exjutge per no sortir-ne escaldat. Però no ha pogut aguantar-se i, finalment, ha sorgit amb el discurs unionista més recalcitrant tornant a treure el cas Pujol. La resposta de Elpidio ha fet que Carol tingués una reacció al més pur estil d'una rebequeria d'un nen petit. Elpidio li ha dit que la corrupció a Catalunya és una conseqüència directa de la corrupció estatal per acabar assegurant que a Espanya no hi existeix l'Estat de dret.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
10 de gener de 2018, 09.43 h

#3 La falta de verguenza es que un corrupto y prevaricados DE VERDAD como M.RAJOY pueda estar de presidente de un estado y la gente siga pensando en votarle..... sobre los jueces apartados con cargos inventados... porque molestan a m.rajoy hablaremos otro dia...


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
10 de gener de 2018, 09.41 h

#5 ¿Parlas de españa?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
PEP fletxa sabadell
9 de gener de 2018, 15.57 h

Sarda y familia son unos BUFONES solo sabeis hacer el payaso pero con mala pata sin gracia a la merda mala gent


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
9 de gener de 2018, 11.12 h

BRAVO SENYOR JUTGE ELPIDIO SILVA, S'HAN DE DENUNCIAR TOTS ELS NAZIS UN A UN, I CALDRIA FER-HO DEMOCRÀTICAMENT (S'HA FET A CATALUNYA EL 21-D), AMB UN SISTEMA ESPANYOL, D'UN RÈGIM QUE DEMOSTRA SER UN DELS BRESSOLS DEL NAZISME.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
9 de gener de 2018, 09.51 h

Sia espanñistan i aguesen la meitat ,de jutges com L`Elpidio no i auria corrupciò i els corruptes i lladres estarien a la garjola i la bona gen pacifiadca estaria al carrer am la seba familia ,i no a ,la preso.
ESPANÑISTAN PAIS DE XORIÇOS LLADRES I CORRUPTES REC OLSATS PER UN GOBERN FATXOFRANQUISTA que nomes condemna al a bona gen i deixa campar al seu aire a totes les hordes faixistes .
ESPATRAÑA UN PAIS QUE VIU EL MON AL REVES UN PAIS EN ESTAT DE PÑUTREFACCIÒ.-
SALUT I REPUBLICA CATAL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
8 de gener de 2018, 19.43 h

Els tertulians dels dilluns a can BASTE , son insuportables,insultant amb els seus comentaris als oients i entre ells els pitjors de TOTS sempre son el SARDÀ i la RAHOLA..... reialment INSUPORTABLES.
Ja fa molt temps que salto el dial de RAC , quant els dilluns hi tenen tota aquesta estola. El mateix si els tenen a qualsevol altre programa de radio i TV. , de qualsevol altre mitjà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
8 de gener de 2018, 18.39 h

aL #3 # QUANT DE TEMPS FA QUE NO LLEGEIXES RES D'ESPAÑA ?? O POTSER SIGUI QUE NO T'INTERESSA SABER-NE RES ??? AIXÓ TEU TAMBÉ ES CORRUPCIÓ -MENTAL COM A MINIM-


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
AliBay fletxa Cornellà (Baix Llobregat)
8 de gener de 2018, 18.24 h

Per què continueu escoltant aquesta ràdio criptounionista de RAC1? Us penseu que és casualitat que els tertulians en nòmina sempre siguin els més boinapitecus del ramat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Miquel fletxa Mollerussa
8 de gener de 2018, 17.53 h

Bravo, Elpidio. Els tres imbécils als que has tingut que replicar, no merexen cap respecte. Ni Carol, ni Sardà ni López representen res, absolutament res i es creuen en possessió de la veritat. Els tres fan fàsctic escoltar-los.


Valora aquest comentari:   votar positiu 45   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
8 de gener de 2018, 17.24 h

jo tambe hi escoltat el prógrama de RAC.1. i puyc donar fé que aquests tres personatjes ja que no han pogut amb els arguments del sr ex jutje, han atacad a la seva persona, el unionistes estlan cremats per la rabia de que les eeccions tot i les trampes que ha higut les ajin guanyat els partits patriotes catalans. andavant amb la República mes trard o mes d'hora s'haconseguirá.


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.