directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Criden a manifestar-se amb la policia espanyola usant versicles de la Bíblia i crits espartans

Un dels cartells de convocatòria que corre per la xarxa està ple de referències bèl·liques

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Redacció| "Todo lugar que pisare la planta de vuestro pie será vuestro; desde el desierto hasta el Líbano, desde el río Eufrates hasta el mar occidental será vuestro territorio". Amb aquest versicle (Deuteronomi 11:24) de la Bíblia animen simpatitzants de JUSAPOL (agrupació de Policies Nacionals i Guàrdies Civils) a assistir a una manifestació a Barcelona el proper 20 de gener per -suposadament- reivindicar l'equiparació salarial amb la resta de cossos de seguretat de l'Estat espanyol. Una oportunitat que alguns usuaris han aprofitat per carregar contra els Mossos d'Esquadra i fer gala de la seva hispanitat contra el procés independentista via xarxes socials. 
El cartell de convocatòria de la JUSAPOL
El cartell de convocatòria de la JUSAPOL
© Twitter

Comparteix
   


Etiquetes
En el cartell de convocatòria creat per un simpatitzant de JUSAPOL hi apareix també un altre versicle (Zacarías 10:5) de la Bíblia -"Y serán como valientes que en la batalla huellan al enemigo en el lodo de las calles; y pelearán, porque Jehová estará con ellos"- del qual canvia la part final:  "porque Jehová estará con ellos" passa a convertir-se en "porque la razón está con ellos". 

La versió de la Bíblia que utilitza per citar ambdós versicles és la 'Reina-Valera 1960', una revisió d'aquell any (tot i que hi ha de posteriors) d'una de les primeres traduccions de la Bíblia a l'espanyol i que usen -per exemple-  L'Església Adventista del Setè Dia (creuen en una imminent segona arribada de Jesucrist) o els Gedeons Internacionals (una organització cristiana d'homes de negocis dedicada a la distribució de còpies de la Bíblia a 200 països del món). 

A banda del llenguatge, el cartell també incorpora altres referències bèl·liques com el famós crit dels guerrers espartans (“Ahú-ahú-ahú”) i la imatge d'un soldat sobre el fons de la Sagrada Família. Tot per promocionar una manifestació disfressada de reivindicació pels drets laborals.  
 
D'altra banda, des de la mateixa JUSAPOL, conviden -per exemple- el compte de Twitter de Tabarnia a assistir a la concentració i reben el suport de 'Ciudadanos' i la caverna mediàtica de l'unionisme. Vegis els següents tuits. 


 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
josbar fletxa Barcelona
17 de gener de 2018, 13.52 h

#2
#1
El que no comprenen tota aquesta gent és que els sous de del profesionals tant públics com privats son en consonància al nivell de vida del lloc on ejerceixen, doncs no és el mateix viure a Catalunya que a Extremadura, ja que els costos del dia a dia son més elevats. Com tampoc és el mateix viure a Alemanya que a Espanya.

Si es fes el contrari, equiparar als sous generals, el que se aconseguiria seria unes contractacions de personal de baixa capacitat professional, intel·lectua... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
David fletxa Girona
17 de gener de 2018, 10.43 h

HAHAHHHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHA, ara tenen complexe d'espartans? hahahahahahahahha i qui farà de rei Leonidas? hahahahahahahahaha. Cada dia és millor això, al no tenir arguments s'han d'apropiar (com ja és habitual en el seu ADN caspòs de merda) de les ideies dels altres, que patètic, jo si fós dels barcelonins agafaria un cadira em compraria crispetes i una coca-cola i em posaria a contemplar l'espectacle com si fós una representació o la segona part de 300. Això promet hahahahahaha... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de gener de 2018, 21.46 h

Sa diarrea els comença a sobreixir i relliscar. Si canten tots junts potser es deturarà sa caqueta en ses dodotis.
Ahuuuuuu, ahuuuuuuu, tot plegat quin tuf a fatxa que farà,... Ahuuuuuu, ahuuuuuuuu, ahuuuuuuuuuu !


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.