directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ernest Maragall recorda l'efecte 155: "jo no hauria de ser aquí"

El primer discurs al Parlament és obertament independentista

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Parlament - Marina Bou| El primer ple del Parlament comença, com no podia ser d'altra manera, recordant als presos polítics i els exiliats que avui no hi han pogut assistir i els seients dels quals estan vestits amb llaços grocs. En el primer discurs de la jornada, Ernest Maragall (ERC) -com a membre més gran de la mesa d'edat- ha instat a no normalitzar una legislatura que surt d'unes eleccions "imposades" per l'Estat espanyol. "Jo no hauria de ser aquí", ha dit, després de lamentar que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el seu Govern legítim "no seuen en el lloc que els pertocaria".
Ernest Maragall, en una imatge d'arxiu
Ernest Maragall, en una imatge d'arxiu
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i insistir que "comença una nova etapa" i "toca mirar endavant", ha fet un repàs de la història del Parlament per recordar que "és el primer cop que, en el ple de constitució del Parlament, el banc de Govern està buit". En aquest sentit, ha recordat que la Cambra va votar l'Estatut (l'any 2005) per "estendre una mà" a l'Estat espanyol i que aquest "no vol saber res de reconciliació ni sobiranies compartides". 

Per últim, ha reivindicat el mandat del referèndum de l'1 d'octubre i ha assegurat que -entre aplaudiments sarcàstics dels diputats de C's- el 21-D confirma els resultats. "Aquest país serà sempre nostre", ha sentenciat.  


 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Fd'A-. fletxa Calders
18 de gener de 2018, 14.22 h

L'ERnest Maragall ha fet un discurs valent i coherent i ens ha demostrat que ell està allà on haurien d'estar tots els socialistes que tinguèssin el cap al seu lloc. Ell no és el traïdor Catalunya ni al socialisme sinó que el traïdor és l'Iceta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 de gener de 2018, 10.54 h

ERNEST MARAGALL HA FET UN BON DISCURS, RECORDANT QUE EL REINO D'ESPANYA, NO SAP RES MÉS QUE DE VICTÒRIES GUERRERES, INSTAURANT, TIRANIA RERE TIRANIA, FINS EL 2017, QUE PROVÉ DE TRES SEGLES I ESCAIG I CAL AFEGIR-NE DOS-CENTS MÉS ELS CATÍLOCOS DE" UNIDAD ENTRE REINOS " RES DE RES, CAL ANALITZAR LA HISTÒRIA AMB CURA PER VEURE-HO CLAR, MONTESQUIEU DIGUÉ FA DOS SEGLES LA PITJOR TIRANIA, ÉS LA QUE ES PRESENTA COM DEMOCRÀTICA I DE DRET.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa bcn
17 de gener de 2018, 16.13 h

MRW Courier Group, un gigante de los envíos postales y de paquetería, se suma a la interminable lista de compañías catalanas que se marchan a otras zonas de España. Su histórica sede de Hospitalet de Llobregat, en la Gran Via de dicha población barcelonesa, se ha mudado al polígono Oliveral, de Riba-Roja de Turia (Valencia).

N.B. MARAGALL? AH, EL TRAIDOR DEL PSC ,OI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.