directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 05:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcalde socialista que va fer el salt al PP proposa una coalició unionista per a les municipals

Afirma que si no, "l'independentisme seguirà sense rival"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | L'alcalde de Gimenells i el Pla de la Font a Lleida, Dante Pérez, ha proposat formar una coalició unionista per a les pròximes eleccions municipals per "combatre" l'independentisme.
El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, amb l'alcalde de Gimenells, Dante Pérez, i la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat
El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, amb l'alcalde de Gimenells, Dante Pérez, i la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat
© Salvador Miret

Comparteix
   


Etiquetes
Pérez, que va deixar el PSC després del pacte amb Units per Avançar i va fitxar pel PP com a número dos per Lleida a les eleccions dels 21-D, ha fet aquesta proposta en el seu compte de Twitter i que recull Europa Press. 
 
"El mapa d'alcaldies a Catalunya mostra la dificultat dels partits constitucionalistes per a presentar candidatures a les zones rurals per la pressió del separatisme", afirma Pérez que proposa com a solució "concórrer en coalició". I afegeix: si no, "l'independentisme seguirà sense rival a gran part del territori".
 
L'alcaldia de Dante Pérez trontolla després que els regidors que es van presentar amb ell a la llista socialista han anunciat una moció de censura, que compta amb el suport del PDeCAT, per fer-lo fora del càrrec.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
18 de gener de 2018, 18.44 h

El "llumbrera" de nova creació, ha parlat. Sembla que no ha pensat gaire, el noi, però no li tingueu en compte doncs tampoc no hi està acostumat. Ve dels mateixos principis. Potser tampoc llegeix gaire i aixi, entre curt de gambals i afany de poder ?? potser l'envien a negociar amb la Arri-meadas. Quin tip de riure, I de passada que insisteixi en demanar un escó prestat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.