directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Bosch retreu al govern municipal la falta de compromís per negociar el pressupost

El republicà recorda que s'han reunit dos mesos més tard des de la seva petició el 13 de novembre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha aprofitat la comissió extraordinària d'Economia sobre els pressupostos per retreure al govern de Colau la falta de compromís amb Barcelona per no seure abans a parlar del Pressupost del consistori amb els grups de l'oposició. 
© Patricia Mateos

Comparteix
   


Etiquetes
"Qui té actitud de govern a la ciutat de Barcelona?", li ha preguntat de forma retòrica Bosch al primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, aquest divendres al matí. "L'oposició que durant mesos insisteix que vol parlar dels comptes que afecten la ciutat de Barcelona o el govern que no hi ha manera que ni tan sols respongui aquesta situació?", ha etzibat el republicà.
 
En aquest sentit, li ha recordat que ERC va enviar una carta a l'alcaldessa el 13 de novembre per concretar una reunió per negociar els pressupostos i ha lamentat que fins al 16 de Gener no es va celebrar aquesta trobada. "Si tarden dos mesos per parlar d'una cosa que interessa al govern de la ciutat, que està fent?", ha interpel·lat Bosch. 
 
Negociacions fins a l'últim moment
 
L'Ajuntament de Barcelona ha superat el penúltim tràmit per l'aprovació dels pressupostos en la comissió extraordinària d'Economia i Hisenda sobre les al·legacions als comptes del consistori aquest divendres al matí. La llum verda als comptes de la ciutat de Barcelona es decidirà en un últim moment. Tots els grups municipals, tret del PP que ha votat en contra i el vot favorable del govern municipal, han fet reserva de vot i emetran la seva posició a la sessió plenària de la setmana que ve.
 
La primera estratègia d'Ada Colau per tirar endavant els pressupostos de l'Ajuntament a través de la qüestió de confiança, un mecanisme excepcional per aprovar els comptes sense haver de pactar amb l'oposició, s'ha vist truncada per l'imperatiu dels grups municipals a negociar. L'escenari més probable és un pacte que permeti l'abstenció del PDeCAT, ERC i el PSC. De moment, Colau ja ha acceptat la petició del PDeCAT i ha retirat la partida de 400.000 euros per redactar el projecte del tramvia per la Diagonal.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.