directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

La consulta sobre la independència arriba a Nova York i San Diego

Més d'un centenar de catalans que viuen als EUA s'han registrat per participar-hi

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Els catalans que viuen als EUA podran participar aquest dissabte, coincidint amb el 9 d'octubre, a la consulta sobre la independència dels Països Catalans. A banda de la vuitantena de vots anticipats que ja han recollit els organitzadors, durant la jornada de la Diada Nacional del País Valencià s'instal·laran meses electorals a les ciutats de San Diego i finalment també a Nova York. Els organitzadors posen de manifest les dificultats que han tingut per donar a conèixer la consulta a la comunitat catalana resident als Estats Units i denuncien la manca de col·laboració per part d'alguns Casals Catalans que no hi han col·laborat. Tot i els entrebancs i l'abast territorial que implica aquesta consulta destaquen que més d'un centenar de persones s'ha donat d'alta al registre per poder participar en les votacions.
nova york estàtua llibertat
Comparteix
   


Documents relacionats

Etiquetes
Una trentena de persones treballen des de fa mesos en l'organització de la consulta als EUA que se sumarà a les diferents consultes que ja ha organitzat la comunitat catalana que viu a l'estranger i que no ha volgut deixar de participar en la mobilització de les consultes.

Tal i com ja han fet la resta de consultes a l'estranger, durant la jornada de votació s'organitzarà una activitat paral·lela per tal de donar a conèixer la situació dels Països Catalans. Entre d'altres, s'han imprès octavetes (pdf) per tal de fer difusió de la causa independentista entre els nordamericans.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
9 d'octubre de 2010, 21.29 h

Avui el germà d' un prestigiós economista, per tots conegut, m' ha comentat que ja veurem si els funcionaris cobren la paga doble de Nadal. La CAIXA DE LA GENERALITAT està a zero. Que dic a zero, està amb números negatius d'un color més vermell que la sang de tots nasaltres.Salut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
9 d'octubre de 2010, 13.40 h

Ostres tu, doncs trobo molt encertat que calgui anar a registrar-se per poder votar. Caldria aplicar-ho a tota i cada una de les eleccions a la nostra nacio. Qui vulgui anar a votar que previament es REGISTRI i demani el vot., tal i com es fa als EUA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
8 d'octubre de 2010, 17.25 h

una cosa és clara, Esquerra no s'ha dedicat a trinxar el moviment independentista com en carretero i no ha ficat la ma a la caixa del principal club esportiu catala com en berlusconi-LAPOrta. és l'unic partit independentista que lluita per l'alliberament nacional.

SI=reaCiUpament=corrupCiU


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Manel fletxa Barcelona
8 d'octubre de 2010, 15.22 h

#3 Riacrd, avui no estàs gens fi: molt acusar de blablabla, però és el que fas tu: no has desmentit en res el que diuen el Jordi i el Quim. I et recordo que, mentre ERC és present al PV, CiU mai hi ha volgut anar-hi, per no "ingerir-se en afers valencians". Per a ells només existeixen les "cuatro provincias", com han demostrat amb la llei de vegueries.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ricard fletxa sabadell
8 d'octubre de 2010, 14.26 h

Bla bla bla aix, clar oblidadva que ERC ens portara al cim com a potencia mundial i que si existim es gracies a ells, i que la resta de partits... nomes es dediquen a intentar converitr Catalunya en un desert com el Sahara... que farien sense ERC...

el Jordi te rao.... en part... jo viatjo molt al PV per feina, tot just aquesta setmana i he estat, i sincerament Madrid ja es va ocupar de influir en la vostra capital, hi ha molt PPero al PV, sobretot Valencia capital i cap Alacant... nomes el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa PPCC
8 d'octubre de 2010, 09.02 h

Totalment d´acord Jordi però has de tenir en compte que al principat la gran majoria de la classe política també és botiflera i que encara que la gent aquí no vota majoritàriament PP com al País Valencià ho fan majoritàriament a Ciu i Psc-psoe que a la pràctica són i actuen com el PP i aquests tres partits principalment són el càncer dels Països Catalans, són part del atado i bien atado i els hereus del franquisme i la constitució espanyola i a sobre els més corruptes que hi h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
8 d'octubre de 2010, 07.56 h

Recordem que demà és la CELEBRACIÓ del 9 d'Octubre a València i a tot el País Valencià.

El PV l'estem guanyant. Però ens necessitem tots. I molts valencians sabem quina és la part que més falla. Mentre els espanyolistes valencians tenen tot el suport d'Espanya i del potent centre difusor que és Madrid, els patriotes valencians moltes vegades no tenim eixe suport del Principat ni veiem que Barcelona es desacomplexe i actue com a gran capital de tots els Països Catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.