directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Venjança del PSC a Colau: vota 'no' als pressupostos

Empeny l'alcaldessa a una qüestió de confiança

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | Imprevist d'última hora per Colau en la via d'aprovar el Pressupost de l'Ajuntament de forma negociada. El 'no' del PSC a menys de 24 hores de la celebració del ple d'aquest divendres, empeny l'alcaldessa a tramitar els comptes a través de la qüestió de confiança. El vot contrari del exsoci de govern a Colau trenca l'equació prevista que passava per l'abstenció d'ERC, PDeCAT i PSC per donar llum verda als pressupostos de Barcelona.
El líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, en l'anunci del 'no' del PSC als pressupostos municipals
El líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, en l'anunci del 'no' del PSC als pressupostos municipals
© Aleix Freixas

Comparteix
   


Etiquetes
El líder socialista al consistori, Jaume Collboni, ha anunciat aquest dijous que el partit votarà en contra de la proposta del pressupost de Colau perquè està supeditat a uns interessos polítics "independentistes".
 
Collboni acusa Colau de fer "claudicacions a Trias", perquè, segons el socialista, el preacord amb el PDeCAT – que ha anunciat que s'abstindrà- suposa una renúncia a projectes emblemàtics de la ciutat. Amb tot, considera que els comptes que aniran endavant seran "millors" per a la ciutat perquè no incorporaran cap proposta sorgida en les darreres negociacions. 
 
D'aquesta manera, els 4 regidors del PSC se sumen als 11 vots ja contraris de Cs, PP i la CUP i per tant deixen sense marge de maniobra el govern de Colau.
 
Amb tot, l'alcaldessa es veurà abocada a una qüestió de confiança per aprovar els comptes. Això significa que l'equip de Barcelona en Comú portarà el projecte inicial de pressupostos a votació. Com que no comptarà amb la majoria, s'obrirà el termini de 30 dies per presentar una moció de censura. En cas que no hi hagi cap candidatura alternativa a l'alcaldia, els pressupostos s'aprovaran automàticament. Colau va aprovar els pressupostos de l'any passat a través del mateix mecanisme.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
L'ESTAT esPPanyol és una VERGONYA PER A LA HUMANITAT. És un SIMULACRE VERGONYÓS DE DEMOCRÀCIA, una PARÒDIA ESPPERPPÈNTICA D'ESTAT DE DRET. fletxa || ||☆|| || L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Tot poble té dret a un estat on la seva llengua vernàcula sigui oficial en TOT l'estat.|| ||☆|| ||
25 de gener de 2018, 18.15 h



#1


Cal ser molt, molt, mooooooo0lt SUBNORMAL per pensar que algú donarà crèdit o tan sols llegirà les ANALFABETADES que escriguis tu, després de les INCREÏBLES MAMARRATXADES que tantes vegades ens has enviat, PPobre CRETÍ bejota.

. . . i que ara jo recordaré, donant els enllaços necessaris per a que qui no es cregui que pot existir un feixista tan i tan i tan OBTUSAMENT NECI com tu, pugui comprovar les teves necetats.


bejota = l'exemple més clar de que tots els PPancastellani... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa bcn
25 de gener de 2018, 16.55 h

John Hoffman es uno de los ejecutivos con mayor poder dentro de la industria de la tecnología móvil mundial. Ejerce de consejero delegado de GSMA, lo más parecido a una patronal del sector, y ha marcado un hito en Cataluña. Su aviso de que se llevaría el Mobile World Congress (MWC) de Barcelona en 2019 si proseguía la inestabilidad política o se repetían los problemas de movilidad del año pasado .



Los hoteles de Barcelona facturan un 18% menos por el 'procés'.

Los alojamientos co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.