directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

A ERC no li ''consta'' la proposta d'Artadi i segueix apostant per Puigdemont

Sabrià no aclareix, amb tot, si treballen per una presidència efectiva del candidat de JxCat o per "legitimar la seva figura"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció| "A mi no em consta, però tampoc ho puc garantir". Així ha reaccionat el portaveu d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, a la notícia de RAC1 que la portaveu parlamentària de JxCAT, Elsa Artadi, seria la candidata de consens entre JxCAT i ERC per presidir la Generalitat. Amb tot, Sabrià ha afirmat que -si fos el cas- estarien "oberts" a valorar la proposta. 
Sabrià, en una imatge d'arxiu
Sabrià, en una imatge d'arxiu
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
Segons el republicà, ambdues formacions estan treballant per un acord, però el principal objectiu segueix sent investir Carles Puigdemont. "És l'únic candidat per ERC", ha assegurat Sabrià a TV3. Amb tot, no ha volgut aclarir si aposten per una presidència efectiva del candidat de JxCat o alguna altra fórmula que serveixi per "legitimar la seva figura". "Treballem amb totes les propostes", ha insistit. 

Pel que fa a les declaracions, ahir mateix, d'Artadi sobre la possibilitat d'anunciar aquest dijous un acord, Sabrià ha preferit no marcar dates al calendari. "No ens volem apretar tant els tempos com per dir si serà avui, demà o dilluns", ha explicat per mostrar-se -amb tot- optimista amb el fet que hi haurà acord entre les forces sobiranistes. "Si no s'aconseguís, suposaria malbaratar el magnífic resultat del 21-D i allargar el 155", ha lamentat. 

Té ERC un candidat de consens?

Sobre la possibilitat que siguin els republicans qui proposin un candidat de consens entre els partits, Sabrià ha considerat que "no li pertoca a ERC".  "Tenim clar qui va guanyar les eleccions i amb quina proposta ho va fer", ha sentenciat, en referència a JxCat i Carles Puigdemont. Amb tot, ha lamentat que la proposta per investir-lo amb una modificació de la llei de presidència superi els tempos disponibles per formar Govern i ha apuntat cap a altres fórmules. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
teresa fletxa sant Cugat
9 de febrer de 2018, 10.01 h

Estic començant a creure que Rajoy & cia,volen que ens entestem a investir Puigdemont (segons ells de forma il.legal) per tenir l'excusa per continuar la repressió actual: no aixecar el 155, continuar empresonant persones, decidir què fem i què nofem mentre no tenim govern, etc.L'estratègia seria posar tots els impedidentsper la investidura de Puigdemont per que ens rebotem iactuem amb testosterona . Ja ho van intentar convocant eleccions. segur que esperaven que ens neguessim a parti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Iamnotrobot fletxa cataloniaforever
8 de febrer de 2018, 12.19 h

ELS ATACS, MANIPULACIONS, MENTIDES, I CORRUPCIONS UNIONISTES ELS PASSARAN FACTURA MOLT AVIAT.
I EL BO ES QUE ELLS HO SABEN .......
EL DOLENT DE LA SITUACIÓ ES QUE QUI VOLS SUBSTITUIR-LOS NO ES PAS MILLOR QUE ELLS .........

ESPAÑA, A L´ACTUALITAT, ESTA PREDESTINADA A ENFONSAR-SE COM EL TITANIC. I AIXO TAMBÉ HO SABEN !!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.