directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mireia Boya s'enfronta políticament al TS aquest dimecres

La declaració de la 'cupaire' a Madrid uneix JxCAT, ERC i la CUP

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

A.S. | Ja és al Tribunal Suprem. Aquest dimecres, a les 11 hores, l'exdiputada de la CUP Mireia Boya declara davant el jutge Pablo Llarena, per la macrocausa contra el procés. 
La 'cupaire' Mireia Boya
La 'cupaire' Mireia Boya
© Marc Puig

Comparteix
   


Etiquetes
Comença d'aquesta manera, la segona fase de declaracions de líders independentistes que acabarà el dia 21 de febrer amb Anna Gabriel. Abans però passaran també pel Suprem Marta Rovira, Marta Pascal, Artur Mas i Neus Lloveras. 
 
Boya ja va explicar dilluns que "assumeix riscos" i que es trobava "serena". Així va exposar també que es mantindrà ferma en els seus idearis i té pensat "reivindicar" davant la "injustícia espanyola" els resultats de l'1-O. 
 
La cupaire també va assegurar que "anirà de cara" i no renunciarà ni "una coma" al programa electoral amb què la formació anticapitalista es va presentar al 27-S. Boya va aclarir que té pensat reivindicar els resultats de l'1-O davant Llarena: "vam fer un referèndum i el vam guanyar".
 
El suport de les forces independentistes
 
Des de la CUP, amb la voluntat d'acompanyar-la i donar-li suport, han organitzat un autobús solidari que anirà de Barcelona a Madrid i farà també el viatge de tornada. A més a més, les cupaires Maria Sirvent, Natàlia Sànchez, Vidal Aragonès, Albert Botran, Eulàlia Reguant, Gabriela Serra, Joan Coma i Aida Sanuy acompanyaran Boya a Madrid.


Per altra banda, des de Junts per Catalunya, les diputades Anna Geli i l'Aurora Madaula seran a Madrid per donar suport a Mireia Boya i també hi seran els diputats al Congrés per part d'ERC; Joan Tardà, Ester Capella, Teresa Jordà, Anna Surra, Joan Olòriz, i Jordi Salvador, els senadors; Mirella Cortès, Jordi Martí, i Anna Azamar, i els diputats al Parlament; Anna Caula, David Rodríguez, Montserrat Fornells, Jenn Díaz i Ruben Wagensberg. 
 
Universitats per la República ha organitzat també una concentració de suport a les 12 hores a la UPF on hi assistiran també algunes personalitats polítiques. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
fideli fletxa rdnes
14 de febrer de 2018, 15.13 h

La Mireia ha obert la Via...Enhorabona!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
14 de febrer de 2018, 11.10 h

Mireia Boya amb la seva actitud, aixecarà un moviment més ample que els 3 partits independentistes ajuntats i és la primer/a elegides que no amagarà les seves conviccions, i d'altres seguiran fins i tot dels 3 partits i contra aquesta onada els espanyols unionistes no podran res ni avui, ni demà. Gràcies Mireia per la teva valentia, ensenyes el camí a molts polítics del país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.