directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós contraposa el 12 d'octubre amb la 'festa de la democràcia que són les consultes'

Lamenta que Montilla vagi a Madrid a veure la desfilada militar i no a reclamar millores

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha lamentat aquest dimarts a la tarda a l'Ametlla de Mar que el president de la Generalitat, José Montilla, hagi anat a Madrid a celebrar el dia de la Hispanitat per veure tancs i signes 'del passat' i no per reclamar millores pel país. Segons el republicà és 'perdre el temps' anar a veure una desfilada militar. Segons Puigcercós, Madrid representa una història negra mentre que Catalunya és un futur on la gent pot fer un exercici de democràcia participativa i posar damunt de la taula la possibilitat de dur a terme un referèndum durant la propera legislatura. El president d'Esquerra diu que aquest 12 d'octubre serveix per veure passat i futur en un mateix dia, representat per la desfilada militar espanyola per una banda i el referèndum sobre la independència de Catalunya de l'Ametlla de Mar per una altra.

Comparteix
   


Etiquetes
Joan Puigcercós ha assegurat que s'ha d'anar a Madrid per reclamar que acabi la 'marginació' que té Catalunya, per impulsar noves inversions o per demanar un equilibri en les balances fiscals. Amb tot, Joan Puigcercós ha dit que Montilla ha viatjat a Madrid per fer veure al govern de l'Estat que no tots els catalans són independentistes.

El líder d'Esquerra ha dit assegurat que aquest dia de la Hispanitat és un clar exemple de contraoposció entre el passat i un futur lliure, o bé, entre els que aposten per la' imposició i la no raó' i aquells que volen un futur democràtic on persones de diferents edats i procedències treballen junts per tirar endavant el país.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Quim fletxa PPCC
13 d'octubre de 2010, 09.46 h

Les consultes treuen de polleguera als feixistes i als components del trio calavera, bertran, rogerdemerdaflor i ex-llepa de l´estartort, Per què deu ser?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.