directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Catgas respon amb tres pancartes grogues a les amenaces de l'Ajuntament de de Santa Coloma

El patrocinador del futbol sala ha deixat a la vista l'escut de la ciutat, com reclamava l'Ajuntament

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | Catgas Energia, l'energètica colomenca que patrocina l'equip de futbol sala de la ciutat, ha respost a la polèmica sobre el color de la publicitat del pavelló amb tres vinils de color groc sobre la pista, on aquest divendres el Catgas Santa Coloma juga un partit de lliga de la primera divisió estatal.
Catgas
Catgas
© @Catgas_energia

Comparteix
   


Etiquetes
El gerent de l'empresa, Pere Gran, explica en declaracions a l'ACN que s'ha amollat a les exigències de l'Ajuntament, que demanava deixar visible l'escut de la ciutat, que hi ha al centre de la pista, però hi ha respost amb tres vinils de color groc, en comptes d'un. Gran reitera que la prohibició estava motivada pel color groc per motius polítics i que l'argument de l'escut és només una excusa perquè "fa 35 anys que es tapa amb publicitat".
 
El partit de futbol sala entre el Catgas Santa Coloma i el Santiago Futsal de Galícia, que es juga aquest divendres al vespre a Santa Coloma de Gramenet, tindrà una important presència de color groc. El patrocinador de l'equip local ha instal·lat aquest migdia tres grans vinils sobre el parquet amb el logo de l'empresa i un llampant color groc de fons.

La resposta de Catgas
 
És la resposta de Catgas a la polèmica generada aquesta mateixa setmana entre club, empresa i Ajuntament, després que la pròpia energètica denunciés a través de les xarxes socials que li havien prohibit la publicitat, justament perquè era de color groc. Des del consistori es va desmentir i es va explicar que l'únic requeriment és que l'escut de la ciutat que hi ha al centre de la pista fos visible.
 
"Ens hem adaptat a les directrius i hem cedit en no posar la publicitat al centre de la pista per respectar el magnífic escut que tenim, però hem sortit guanyant perquè en lloc d'un hem posat tres vinils", ha etzibat Pere Gran en resposta als entrebancs que, segons ell, ha posat el consistori.
 
Gran insisteix que el color groc que políticament s'associa amb la solidaritat vers els presos polítics era l'única "excusa veritable" que hauria posat l'Ajuntament, tot i que el groc és també un dels colors corporatius de l'empresa. Gran també replica que "fa 35 anys" que està vinculat d'una manera o altra a l'esport local i assegura que la publicitat sempre s'ha tapat
 
Amb tot, el gerent de Catgas vol ara tancar la polèmica definitivament: "Ja tenen l'escut a la vista i nosaltres posem la pancarta. No ha d'haver cap més problema".

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
18 de febrer de 2018, 13.02 h

A casa meva han vingut tres o quatre vegades una parella de joves, cada cop diferents, i fent-se passar per comercials de la companyia de gas energia, fer-me una oferta millor però demanat-me de manera autoritaria que els hi ensenyi la darrera factura. Aquesta mala educació juntament amb la agresivitat em van fer desconfiar, a part de que si son de la companyia, no cal que els hi ensenyi cap factutra doncs ja l'haurien de tenir, i en fer-els-hi aquesta reflexió, es van posar més agresius fi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
16 de febrer de 2018, 18.51 h


#2 Hijito mio, yo llamo a quien sea menos a tu madre que fue mi mujer pero que ahora es un putón de cuidado.


Por qué te crees tu que me escapé con el marroquí , eh? Pues porque era una guarra repugnante que hedia a bacalao podrido, por mucho que a ti te gustase su hedor porque te ayudaba a disimular el hedor de la sangre de tus almorranas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de febrer de 2018, 18.33 h

Puchi, llama a la familia de Junqueras


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
16 de febrer de 2018, 18.32 h




Els nazis de l'Ajuntament se l'han menjada.
No volien "caldo" i s'han fotut tres tasses.



Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.