directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

#CATALUNYAusurpada doble fletxa

De l'11-M al 17-A: Atemptats sota l'ombra d'un estat espanyol corrupte

Sis mesos després de l'atemptat de Barcelona i Cambrils una certesa ha quedat confirmada, sense els "confidents" no s'haurien produït cap dels atemptats esmentats

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

@JoanPuig | Sis mesos després d'un dels pitjors atemptats produïts a l'estat espanyol ens trobem amb uns Mossos d'Esquadra intervinguts, amb els responsables de la desarticulació dels autors el Major Trapero en tasques administratives i amb amenaces d'ingrés a la presó i el Conseller Forn a la presó preventiva. Una situació insòlita i escandalosa que posa en perill la mateixa seguretat dels ciutadans a tot l'estat. Totes les informacions que investigaven els Mossos avui resten en mans del govern Rajoy preocupat únicament per humiliar els independentistes i els responsables d'aquest procés democràtic.
De l'11-M al17-A
De l'11-M al17-A

Comparteix
   


Etiquetes
L'Iman de Ripoll, Abdelbaki Es Satty, el cervell dels atemptats del 17-A era un confident del CNI

Malgrat el fet d'haver-ho reconegut, el silenci dels responsables estatals ha estat un veritable escàndol, fins i tot el PP i el PSOE han impedit la creació d'una comissió d'investigació dels atemptats promoguda per Ciudadanos que volia investigar el paper dels Mossos. Una actitud dels dos grans partits estatals que ja van fer en el seu moment per silenciar el paper dels confidents policials com a peces claus dels atemptats de l'11-M.

Es Satty treballava pels serveis secrets de l'Estat. Els punts foscos venen de la seva sortida de la presó de Castelló, quan no es va executar l'ordre d'expulsió amb l'estranya victòria d'un recurs i la llibertat amb la qual es podia moure arreu del territori Estatal. Una jugada per tenir una bona relació amb el confident que no va fer veure a l'estat que estava preparant una veritable cèl·lula terrorista que pretenia fer diferents atemptats de gran envergadura.

L'11-M no hauria estat possible sense la dinamita, i la dinamita la van anar portant fins a Madrid uns confidents policials

Anys després de l'atemptat a Madrid, la tradició dels confidents com a eines necessàries per produir atemptats a l'estat espanyol es repeteix, i el silenci sobre aquests escàndols es repeteix. El PP i el PSOE van intentar silenciar l'escàndol dels confidents l'11-M i ara ho han repetit amb l'Iman de Ripoll.

Preguntes sense resposta:

El xalet d'Alcanar va explotar per errors dels terroristes o algú el va fer explotar?

Sembla que l'explosió va ser producte dels errors de fabricació, altres fonts han parlat d'intervencions d'altres serveis secrets que davant avisos fets a l'estat espanyol van obtenir el silenci per resposta.

EL CNI va utilitzar El Periódico per tirar porqueria sobre els Mossos amb el fals avís de la CIA als Mossos?

Sembla més que evident que la capçalera del Grupo Zeta agafada pels deutes va col·laborar per tirar porqueria sobre els Mossos.

Com es pot formar una cèl·lula terrorista d'alt contingut destructiu liderada per un confident dels serveis secrets espanyols i que aquests no ho aturessin? Error, prepotència, desídia?

Un dels grans silencis del joc brut de l'estat, un cop més els grans partits polítics espanyols com ja vam fer davant els atemptats de l'11-M a Madrid han tornat a pactar per no investigar el joc brut de l'estat espanyol.

Com és possible que els Mossos hagin estat apartats de la investigació del dia a dia?

En cap altre país democràtic els responsables de la desarticulació de la cèl·lula terrorista haurien estat apartats de la investigació, això ha passat a l'estat espanyol amb uns Mossos intervinguts i sota ordres del Ministeri d'interior.

Com es pot deixar en tasques administratives al màxim responsable policial del desarticulament de la cèl·lula terrorista?

Què sap el Major Trapero que fa por a l'estat espanyol? El seu trasllat a tasques administratives és un avís i a la vegada amenaça pel seu futur judicial? Segur que té moltes coses a dir. Esperem que ben aviat es faci la llum sobre la guerra bruta de l'estat espanyol contra Catalunya.

Els dirigents polítics espanyols van jugar o van tenir intencions d'organitzar o facilitar un atemptat de falsa bandera?

Els precedents són preocupants, amb l'11-M van mentir a tot el poble espanyol sobre l'autoria d'aquells atemptats per intentar guanyar unes eleccions. El PP i el PSOE van pactar amagar els greus errors dels serveis policials i el paper clau dels confidents en la realització dels atemptats, sense els confidents la dinamita mai hauria arribat als terroristes.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
18 de febrer de 2018, 10.37 h

#1 Segons El Periódico de Catalunya, els Mossos van intentar destruir una còpia de l'avís dels EUA sobre possibles atemptats, ja que en guardaven l'arxiu digital. La policia espanyola va interceptar la comunicació de la CIA quan aquesta estava a punt de ser destruïda amb altra documentació, en una incineradora de Sant Adrià del Besòs, el 26 d'octubre passat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
QUATRE BARRES fletxa II*II Republicaq Catalana II*II
17 de febrer de 2018, 19.12 h




Assnar de los assnos: "ha sido eta"



Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
El Nano de Sants fletxa N. Esquerra de l' Eixample BCN
17 de febrer de 2018, 17.31 h

La dinamita està sota el control de la Benmèrita, però ara aquesta està ocupada en altres temes... la UE ja ha advertit més vegades que estàn descontrol·lats els explosius, ara sembla que ho ha deixat de fer doncs pensen que ja s'ha esmenat he he
no coneixen E.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
alerta fletxa castelldefels
17 de febrer de 2018, 16.27 h

Espanya especialista en atemptats estranys. Recordeu quan van vendre la historia de que un escamot de ETA va fer saltar pels aires al delfi del dictador, en canvi tothom coneix que va ser la CIA la que es va treure de sobre el fre per als seus interessos de portar una mena de democracia i nou soci de la NATO, ves per on lo fácil que es montar un atemptat de falsa bandera a espanyisyan


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
17 de febrer de 2018, 15.38 h

El país de Ñ, exigeix que tothom compleixi el que ell no fa. És el primer i gran no complidor d´Europa. El més sancionat per no fer els deures promesos. Ñ hauria de ser expulsat de la CE, sobre tot per a que no sigui un precedent actiu. Ñ és la vergonya de la CE.
Fins quan ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
17 de febrer de 2018, 15.12 h


Un estat corrupte i en descomposició.......


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Per què el feixisme espanyol és tan subnormal? fletxa Pobrets, fan més pena que antipatia.
17 de febrer de 2018, 14.40 h

Es un senyal indiscutible de bona salut de la catalanitat quan el feixistam espanyol es pren tantes molesties, dedicant cada dia tantes hores a intentar desmoralitzar-nos.

El deficient mental Aragoneses #1 #3 #5 , és tan curt que es pensa que aconseguiran res amb les seves espanyolissimes tonteries . Només aconseguirà perdre el temps que podria aprofitar per a amillorar la seva tristasituació cultural i econòmica i la gran decepció quan vegi que el separatisme català acaba triomfant mé... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
17 de febrer de 2018, 13.54 h

#7 QUERIDOS NAZIS


ESTAMOS ACABANDO FEBRERO Y SIGUE SIENDO EL MH PRESIDENTE DE LA GENERALIDAD CATALANA, DON MARIANO RAJOY BREY.


JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
17 de febrer de 2018, 12.33 h

Tot el mal que estan fent i, ens estan amargant la vida, sols té un futur: El tribunal de drets Humans. Començant pel jutge llarena i tots els acòlits de la malversació de la justícia. Ells, per permetre, contra natura, l'abolició de la seua independència obligada per, la llei i, la tan considerada "constitució". Tot seguit els que justifiquen amb les ordres les agressions a la ciutadania, als que paguen i promouen la seua tasca de protecció ciutadana. Cap, ningú pot amagar-se al darr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
QUATRE BARRES fletxa II*II Republicaq Catalana II*II
17 de febrer de 2018, 08.57 h

#5

Araya es-patraña assasins

Chochi, llama a la familia de Canaleta Orinal, la que te peta el culo "cara al sol" y
se te pone cara de estanquera de repollo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.