directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Un dels protagonistes de la Gürtel assenyala al marit de Cospedal i a un amic de Rajoy pels papers de Bárcenas

Ha declarat avui a la comissió parlamentària que investiga el suposat finançament irregular del PP

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| "Jo declaro davant de vostès però no aparec als papers de Bárcenas [...] Aquests dies he vist que hi ha dos noms que hi apareixen molt". Amb aquestes paraules ha demanat Álvaro Pérez, 'El Bigotes' -l'home a València del cap de la trama Gürtel, Francisco Correa- que es citi a declarar al Congrés l'empresari Ignacio López del Hierro, marit de la ministra de Defensa espanyola, Dolores de Cospedal, i l'exgerent del PP gallec, Àngel Piñeiro López, "amic del sr.Rajoy". Tots dos apareixen "nou, deu o onze vegades" als papers de José Luis Bárcenas per haver finançat suposadament la caixa B del PP segons ha explicat Pérez davant la comissió parlamentària que la investiga. 
 
Álvaro Pérez, 'El Bigotes'
Álvaro Pérez, 'El Bigotes'

Comparteix
   


Etiquetes
"M'agradaria que vinguessin demà com vinc jo avui. Amb una diferència: jo vinc escortat, m'han aixecat a les 5 del matí, he estat a un calabós passant una mica de fresquet i m'han recollit per portar-me aquí ", ha demanat l'empresari, que també ha carregat contra els mitjans de comunicació que han amagat els noms de López del Hierro i Piñeiro. "Aquests dies estic sentint parlar de la difamació. Tots vostès tenen aquests papers, i veuran que figuren els dos noms dels senyors que els acabo de dir ", ha insistit. I ha afegit: "apareixeran més, no es preocupin que apareixeran més", en relació a més responsables del PP que puguin estar implicats en la trama de corrupció. 

Segons ell -que ha lamentat que hi hagi gent "condemnada a 8 anys de presó quan han cobrat 1.000 euros " o funcionaris condemnats a "un porró d'anys "per rebre un fax- "algun dia se sabrà la veritat de la Gürtel". "La justícia no és igual per a tots perquè, quin privilegi té López del Hierro per aparèixer tant als paper i no donar explicacions? Per a uns si i per altres no. I el ministre de Justícia, demanant justícia exemplar ... La justícia ha de ser justícia, els tribunals han d'impartir justícia, no justícia exemplar", ha conclòs. Al seu torn, el marit de la ministra ha llançat un comunicat on anuncia una querella contra 'El Bigotes' per les seves declaracions. 
 
Relacions amb Rajoy
 
Álvaro Pérez ha tornat a recordar les seves reunions a Gènova i la seva relació directa amb Rajoy, tot i que ha admès que tenia "una mica més de relació" amb Jose Maria Aznar. Abans dels judicis que té pendents, ha volgut aclarir que "jo mai li vaig dir al PP com m'havia de pagar", sinó que "és el PP qui em diu a mi com em paga" i ha posat de manifest les "irregularitats" del PP pel que fa al pagament de factures. 
 
 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
20 de febrer de 2018, 20.49 h



Te lo voy a decir en tu lengua Alvaro. HAS ESTADO GENIAL.......

CREO QUE HOY EL GOBIERNO HA PISADO MIERDA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.