directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Així descriuen més de 700 km de viatge per visitar a Anna Gabriel

Xevi Generó i Benet Salellas es troben a Ginebra amb l'exdiputada cupaire

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | "Són les 5h del matí i sona el despertador. A diferència d'altres dies no el paro tres cops, no em relligo entre els llençols. Just el temps per una dutxa i agafar ràpidament el cotxe. Surto de l'Esquirol direcció Girona on m'espera en Benet. M'he perdut, estic al mig de camins de terra tot mirant el mòbil i buscant el punt de partida, la tecnologia m'ha jugat una mala passada, el GPS em porta finalment a lloc. Deixo el mòbil, no el tornaré a tenir fins a la tornada". Així descriu el 'cupaire' Xevi Generó una visita a Anna Gabriel al bloc Les cinc àligues blanques amb l'advocat i exdiputat de la CUP Benet Salellas.
anna gabriel
© Pere Francesch

Comparteix
   


Etiquetes
L'article explica que fan sis hores de viatge i un cafè per visitar a Ginebra a l'exportaveu del grup parlamentari de la CUP Anna Gabriel. Més de 700 quilòmetres fets en cotxe i passant per Perpinyà, Montpellier, Avignon, Valence, Chambéry, Annecy i finalment la ciutat suïssa on es troba la cupaire. 
 
Generó detalla al post que han compartit moltes experiències "però cap com aquesta". "L'exili no és dolç, és a voltes solitari i a voltes col·lectiu, és un viatge d'esperança i un retorn amarg. Un anar i venir de sentiments, de dubtes i de rellotges que corren massa quan estàs a prop o que giren molt lents quan marxes", descriu.

L'exili
 
Insisteix en què l'exili no es pot normalitzar: "L'exili és, sobretot, força de voluntat i rebel·lia, i també és amor a la vida, una vida que hem decidit que només val la pena viure-la lluitant". I recorda que "la repressió és tan gran que no podem regalar ni un sol dia de les nostres vides a un estat sense escrúpols i sense justícia".
 
Es pregunta també com estarà Gabriel i recorda que fa molts dies que no es veuen i aleshores: "Obrim la porta. És ella. Somriu, com sempre. Com sempre. I ens abracem".
 
L'article conclou assegurant que estaran al seu costat i com diria Gabriel "sense fissures".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Fd'A. fletxa Calders
22 de febrer de 2018, 13.39 h

Josep Pagés i Canaleta: ni a Venezuela ni a Cuba: tu hauries d'anar a l'escola primària i deixar de fer el tanoca. No et fa vergonya?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU SER CATALÀ I PARLAR EN CASTELLÀ ÉS SER IDIOTA I CATALÀ RENEGAT UN TRAÏDOR A CATALUNYA fletxa CARLES PUIGDEMONT NOMES DEMOSTRA SER UN PUTA EGOISTA MISERABLE NOMES PENSA AMB EL .. AMB LO QUE FA EL GOVERN ESPANYOL CONTRA CATALUNYA AMB EL 155 EL TINDRIA QUE DIMITIR JA ENTREGAR EL ACTA
21 de febrer de 2018, 11.29 h

A FUGIT ANNA GABRIEL La que deia i Presumia sempre DE NO TENIR POR Al final SI TENIA POR .

¿ Per què va anar a SUÏSSA i no a VENEÇUELA O CUBA ? Alla pensan con pensa ella .

Ella es molt amiga del DICTADOR DE VENEÇUELA NICOLAS MADURO LA Seva Estelada esva fer la Foto Nicolas Maduro .

LA JUSTICIA ESPAÑOLA ES UN CANCHONDEO Con va dir un Alcalde Andaluz permite se escapin els que tenen que anar a la Justicia ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.