directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Montilla i Mas planten la Twittervista

Només contestaran directament als internautes els líders d'ERC, PPC i Ciutadans

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Twittervista, la iniciativa pionera que havia d'entrevistar a través d'Internet a tots els candidats a la presidència de la Generalitat, no aconseguirà ser tan lluïda com s'esperava, ja que els principals candidats a guanyar els comicis no hi participaran. Els qui atendran les preguntes dels ciutadans via Twitter seran Joan Puigcercós (ERC), Alícia Sánchez-Camacho (PPC) i Albert Rivera (C's), mentre que Artur Mas (CiU), José Montilla (PSC) i Joan Herrera (ICV) deixaran plantats els internautes. Pel que fa a aquestes formacions, les interlocutores seran Joana Ortega, Marina Geli i Dolors Camats. La Twittervista es farà dilluns vinent.

Comparteix
   


Etiquetes
En un comunicat fet públic a la seva pàgina web, Stic.cat ha dit que la seva 'proposta inicial' va ser 'la de fer participar els caps de llista en aquest esdeveniment'. No obstant això, ha afegit que finalment 'cada partit ha decidit qui seria present el dia 18 d'octubre a l'espai atemporal i aterritorial de Twitter'.

L'associació popular per ser organitzadora dels Premis Blocs de Catalunya ha afirmat que la representant socialista a la Twittervista serà la consellera de Salut, Marina Geli; que la convergent serà la portaveu d'UDC i número 2 de CiU al Parlament, Joana Ortega; i que la interlocutora d'ICV serà la portaveu del grup parlamentari del partit, Dolors Camats.

'Segurament estem a les beceroles del que s'anomena política 2.0, però Catalunya sempre ha estat i és capdaventera en el món d'Internet', ha expressat l'associació en el comunicat. En aquest sentit ha afegit que estan 'orgullosos de facilitar als internautes i al món en general l'oportunitat de veure com les primeres eleccions 2.0 a casa nostra comencen a ser reals'.

Stic.cat ha volgut aprofitar també per convidar els internautes a participar en la iniciativa i, al mateix temps, per agrair als partits i a les empreses que han col·laborat amb l'associació, 'la feina desinteressada per portar-ho a terme'.

'El dia 18 d'octubre és una data important per a la catalanosfera i per a la democràcia', conclou el comunicat. La Twittervista se celebrarà aquest dia de 7 a 8 del vespre.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.