directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

'El Mundo' reitera que el 'procés' va néixer per tapar el cas del 3%

El diari assegura que els Mossos pretenien destruir uns documents que la Policia Nacional ha recuperat

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | Els agents de la informació de la Policia Nacional han aconseguit recuperar un document dels que suposadament els Mossos d'Esquadra anaven a destruir, amb data del 12 d'octubre de 2012. Així ho recull aquest dimarts El Mundo, tot i que no és la primera vegada que afirmen que el 'procés' va néixer per tapar el cas del 3%. 
Captura de la notícia de 'El Mundo'
Captura de la notícia de 'El Mundo'

Comparteix
   


Etiquetes
Segons detalla l'escrit dirigit a la magistrada es tracta "de les gestions que es practiquen sobre les estructures de cobertura dissenyades i muntades des de fa anys per certs dirigents de CDC i d'Unió, per camuflar suborns i comissions". 
 
La Policia assegura que a la nota que els Mossos suposadament anaven a destruir s'exposa l'"inici d'un hipotètic pla independentista que va néixer d'una reunió celebrada el 25 de novembre de 2011, a la qual van assistir els màxims dirigents de la CDC" d'aleshores. "Posteriorment es va celebrar una altra reunió --a finals de desembre del mateix any--". I la nota continua: "a la qual hi eren també els fills de l'expresident Jordi Pujol (Jordi, Oriol i Josep)".

El cas del 3% i el de les ITV
 
Suposadament i segons afirma el diari, del resultat d'aquests contactes en van ser informades "un grup de contactes propers als cercles empresarials, econòmics i de la comunicació". El Mundo recull que des de la família dels Pujol s'assegura que aquesta reunió no va existir, i afegeixen que no entenen per què la policia els inclou en un informe. 
 
A l'informe presentat consta que "CDC pretenia ocultar tot l'entramat de pagaments per comissions dels denominats cas del 3% i del cas de les ITV. Aquest procés iniciat per CDC tenia com a prioritat teixir aliances amb la patronal Fermcat, amb destacats membres de la Judicatura i de la Fiscalia". Apuntava també i amb especial atenció a l'"església i a partits polítics com el PNB".
 
Aquesta no és la primera vegada però que El Mundo insisteix amb aquesta teoria. De fet, no és la primera vegada que atribueixen l'inici del 'procés' al cas del 3%. Un altre exemple, el trobem amb els atemptats de l'11M a Madrid, que es van agafar in eternis a l'opinió d'un testimoni del judici per remarcar que els atemptats els havia organitzat ETA i no la cèl·lula jihadista, com finalment va revelar la investigació policial. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
7 de març de 2018, 18.14 h

EL PROCÉS PODIA HAVER COMENÇAT DES DE LA "UNIDAD DEL TANTO MONTA MONTA TANTO", PERÒ HI HA LA CERTESA HISTÒRICA QUE COMENÇA EL 1714, CONTRA FELIPE V,, EL TERRORISTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
7 de març de 2018, 18.14 h

EL PROCÉS PODIA HAVER COMENÇAT DES DE LA "UNIDAD DEL TANTO MONTA MONTA TANTO", PERÒ HI HA LA CERTESA HISTÒRICA QUE COMENÇA EL 1714, CONTRA FELIPE V,, EL TERRORISTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
TABARNIA IS NOTHING, CATALONIA WILL BE AN INDEPENDENT STATE AND ALBERT BOADELLA IS CRAZY fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA EPAÑOLA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJO DE TOMARME LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL MARIANO DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
6 de març de 2018, 18.50 h


Si no digo más chorradas sobre los mozos de la cuadra del señorito de mi aldea, que se tiraban todos a mi madre por unas perras gordas, es porque ahora estoy en un mal trance.

Con lo contento y agradecido que estaba yo por el perfume a carne de cerdo y a panceta que olia este último pedo que me he tirado, y el muy TRAIDOR, a pesaar de oler tan bien, me ha vuelto a reventar tres de las cuatro almorranas que Dios ha puesto inmisericordemente en mi culo.

¡ Dios, Dios! ¿por que me tratas ta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
6 de març de 2018, 12.58 h

#1 El jefe de los Mossos niega que el 1-O hubiera "cargas policiales"
Ferran López, que admite que el dispositivo era insuficiente, declara que se trató de "desalojos de lugares"

https://www.elperiodico.com/es/politica/20180226/ferran-lopez-actuacion-mossos-declara-supremo-1-o-6650566

ENRIC MILLO NO HACE MAS QUE REPETIR LO QUE DICE EL JEFE DE LOS MOZOS DE LA CUADRA


JUA JUA JUA JUA JUA JUA JU JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jerome Valeska fletxa Tabarnzania, capital Farlopolis
6 de març de 2018, 10.13 h

El procés va néixer degut a les retallades del Estatut i de les promeses incomplertes per part de l'estat, res a veure amb el cas 3%.

El cas 3% és un cas de comissions il.legals per part d'en Millet juntament amb alguns membres de l'antiga CDC les ITVs per part del fill d'en Pujol l'Oriol, res a veure amb el procés.


Però venint d'on ve l'informació, no s'en ha de fer cas, tots els mitjans cavernaris estàn nerviosos igual que l'estat perquè saben sobradament que la batalla la tenen ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.