directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 16:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Així vol evitar el Congreso quedar-se sense cervesa a 0,96 euros

Maniobra per neutralitzar les vagues a la seva cafeteria

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

M.B| "En cas de vaga legal dels treballadors, l'empresa adjudicatària es comprometrà a oferir les solucions que garanteixin un funcionament mínim de les instal·lacions, informant els responsables del Departament sobre el seu desenvolupament i serveis mínims que es vagin a realitzar". Amb aquesta clàusula vol garantir el Congreso que el servei de cafeteria i bar de la cambra baixa espanyola no es vegi afectat mai per cap vaga que puguin fer els treballadors. Així, al nou plec de condicions per a la prestació del servei s'inclou un apartat sota el títol de "vagues" en que es fixen uns "serveis mínims" -que consideren necessaris, com si fer el cigaló de mitja tarda es tractés d'alguna cosa imprescindible- i que podrien anar en contra dels objectius i l'efectivitat de la protesta dels empleats. 
 
L'entrada del Congreso espanyol
L'entrada del Congreso espanyol

Comparteix
   


Etiquetes
Cal recordar que la legislació vigent sobre vagues diu que mentre durin les aturades, "l'empresari no podrà substituir els vaguistes per treballadors que no estiguessin vinculats a l'empresa en el moment de ser comunicada la mateixa"; així que aquesta hauria de traslladar empleats que ja tingués contractats a altres cafeteries cap a la del Congreso. 
 
Aquest plec de condicions va ser estudiat per la junta de contractació del Congrés i posteriorment  aprovat per la Mesa del Parlament espanyol amb l'única votació en contra d'Unidos Podemos, que hauria volgut adaptar el contracte -sense èxit- a la nova legislació en contractes de l'Estat que havia d'entrar en vigor de manera imminent. La Mesa la formen els grups del PP, el PSOE, C's i el grup d'Unidos Podemos-En Comú Podem-En Marea.

El bar del Congreso segueix sent una ganga 

Després de diverses polèmiques al llarg dels anys pels preus baixos al bar de la cambra espanyola, el nou plec de condicions no serà una excepció. L'empresa que acabi fent-se amb la concessió del servei (per 18 mesos que es podrien prorrogar 9 més, podent ser l'adjudicació total de 2.625.000 euros) haurà d'oferir una canya de cervesa per 96 cèntims o una copa de vi blanc per 1,19 euros. El menú de dos plats amb postres, pa i beguda inclosos haurà de costar un màxim de 9,28 euros i el plat combinat 6,50 euros. D'altra banda, el cafè sol costarà 0,88 euros, un suc de taronja 1,75 euros, un xurro 0,26 euros i una porra 0,37 euros. El biquini sortirà per 2,58 euros, l'entrepà calent per 3 euros i un esmorzar o berenar continental per 1,08 euros. El iogurt tampoc arribarà a l'euro i es podrà comprar per 98 cèntims. 

El privilegi del qual ja no gaudiran els polítics del Congreso és dels gintònics i cubates que fa uns anys els costaven entre 3 i 5 euros i que els van significar una polèmica als voltants del 2013.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
cubata fletxa gin tonic
12 de març de 2018, 20.21 h

#1 borratxo


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBL r/E PONA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
12 de març de 2018, 18.45 h

The Guardian' reprocha a Guardiola su doble moral con los derechos humanos
Un artículo contrapone su apoyo a los políticos independentistas presos con su silencio sobre la falta de libertades en Abu Dabi, el emirato de los dueños del Manchester City

https://www.elperiodico.com/es/deportes/20180311/guardiola-derechos-humanos-guardian-6681972

EL MEACOLONIA SE LLEVA UN BUEN RAPAPOLVO INTERNACIONAL POR SU HIPOCRESIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.