directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigdemont estrena l'Associació Junts per la República

Trenca el monopoli de l'ús del mot "República" que fins ara tenia d’ERC i es reforça davant els intents del PDeCAT de reduir el paper de JxCat

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció | Amb el nom de 'Junts per la República' neix una associació impulsada per diputats independents de Junts per Catalunya i diferents personalitats per donar suport a un moviment clarament independentista i en clau republicana que vol guanyar la centralitat política del país. Està previst que l'associació es presenti abans de Setmana Santa amb la seva assemblea constitutiva i el seu manifest fundacional. L'associació està vetada a persones amb carnet de partit polític, només els diputats independents de Junts per Catalunya podran ser-ne membres. El nom proposat provoca un canvi en el panorama polític i trenca el monopoli d'ús del concepte 'República' que fins ara tenia ERC.
carles puigdemont


Comparteix
   


Etiquetes
Junts per la República: reforçar Puigdemont i donar cobertura a les eleccions municipals
 
El mateix Puigdemont ho va dir durant un acte a Vilafranca del Penedès, "hi ha molta esperança dipositada en l'evolució de JxCat". "No és només un grup parlamentari o una candidatura electoral per un moment determinat. S'haurà d'articular aviat. Unitat i generositat", i va afegir. "Malgrat les dificultats i turbulències, des de JxCat hem començat a construir un "moviment polític transversal i socialment divers, basat en el servei al ciutadà per fer possible una República compromesa amb els millors valors de la humanitat".

Junts per la República i el moviment de Jordi Graupera per posar un alcalde independentista a Barcelona, capital de la república

El pròxim dimarts, la plataforma 'Barcelona és capital' i el seu líder Jordi Graupera presentarà la seva proposta per fer possible que la capital catalana tingui un alcalde o alcaldessa netament independentista. Fa pocs dies el mateix Graupera va confirmar el seu desplaçament a Brussel·les per entrevistar-se amb Puigdemont i sembla que les coses van anar prou bé.
 
Recordem que Graupera ha hagut de canviar el lloc de la seva conferència davant l'allau de reserves produïdes fruit de l'expectació que ha despertat, més de 3.000 reserves que converteixen la proposta independentista de Graupera en una oferta que pretén competir i guanyar.
 
La diputada gironina Gemma Geis va adquirir fa pocs dies els dominis "juntsxlarepublica.cat" i "juntsxlarepublica.com"
 
Segons ha comprovat el directe.cat, la cap de llista gironina de Junts x Catalunya és la propietària del domini que donarà lloc a la pàgina web de l'associació, sigui amb .cat i .com.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
volta fletxa Torreforta
17 de març de 2018, 19.02 h

Els trolls d´Ñ tenen una memòria d´ameba, un milisegon. Fa uns mesos encara parlaven d´una espècie de suflé independentista. I jo dic que aquesta mena de gent de Ñ són més rucs que fets per encàrrec. Millor dit, que per a ser-ho més encara s´entrenarien.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
17 de març de 2018, 13.48 h

Quant els polítics catalans pensen el que podria passar si fan President qui ha votat el poble, es que no es mereixen el poble que tenen davant i els ha votat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICACATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
17 de març de 2018, 12.30 h

HACE CINCO MESES QUE EL PRESIDENTE DE LA GENERAIDAD CATALANA ES M.RAJOY Y LOS NAZIS SIGUEN PELEANDOSE ENTRE ELLOS POR CARGOS, SILLONES, TVEN3 Y NADIE QUIERE INTERIOR


PUCHI, AUN NO HA LLAMADO A LA FAMILIA DE JUNQUERAS


LAS RETRANSMISIONES DESDE EL ALTILLO DE LA CASA DE WATERLOO O ESPAI LLIURE LO LLAMA ENLLOS, SON PATETICAS CON SUS BANDERITAS COMPRADAS DE URGENCIA EN LOS CHINOS

PUIGTONTON YA HA IDO A LA PAPELERA DE LA HISTORIA COMO MASS, SANTI VIDAL, FORCADELL, ROMEVA, JUNQUERAS, ETC ETC

J... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de març de 2018, 10.57 h

EL PRESIDENT PUIGDEMONT ACTUA AMB GRAN ENCERT,, LES INICIATIVES, I PROJECTE DE DONAR EL PODER AL POBLE, QUE EMANI DEL POBLE, ÉS SENSACIONAL,ÉS COM RESTITUIR EL PODER DEL POBLE EN PARITAT LEGAL, AMB EL CAP D'ESTAT DELS SEGLES XII A XVFIII, QUE EN ARRABASSAR A MATA DEGOLLA FOC SANG, ASSASSINATS ELS DIC "FINCA ESPAÑA", DEL GANGSTERISME SISTÈMIC I DEMOFÒBIC AMB TOTHOM, LA "UNIDAD Y IGUALDAD" ÉS UNA EXCLUSIVA PER ELLS, AMB CABUDA PEL FEUDALISME, I TOT EL MÉS RETRÒGRAD ESTAN EN LA FEMTA EN L... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
F.G.X. fletxa Maresme
17 de març de 2018, 09.54 h

La tant esbombada fuga d´empreses de Catalunya, FAROL D´ INCIDÈNCIA ZERO !

https://www.elnacional.cat/ca/politica/sala-i-martin-espanya-riota-internacional_248766_102.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.