directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els malabarismes de Pascal per salvar el PDeCAT

Ressalta la marca del partit dins de JxCat en resposta al naixement de Junts per la República

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | Marta Pascal ja no sap com fer-ho per reflotar el PDeCAT. Aquest divendres naixia l'associació Junts per la República, moviment polític impulsat per diputats independents de JxCAT, i Pascal ha sortit en defensa de la marca del PDeCAT. "És el partit que va fer l'aposta de futur" de la marca electoral de JxCat ha ressaltat Pascal, que ha menyspreat la irrupció de l'associació independentista perquè ara el prioritari és "formar govern".
Pla mig de la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal
Pla mig de la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal
© Estela Busoms

Comparteix
   


Etiquetes
"Som conscients que dins de Junts per Catalunya hi ha aquesta diversitat, respectem tot el qui s'hi pugui fer, però estem molt convençuts que ara el que toca és centrar-se en la investidura i en formar govern", ha sentenciat la líder del PDeCAT.
 
Tanmateix, creu que Junts per la República "ja tindrà el recorregut que es cregui que s'ha de tenir", posant en relleu la marca del seu parit. Va ser el PDeCAT el partit que va fer "l'aposta de futur" de la marca electoral de JxCat", ha recordat Pascal, que ha reiterat que des del PDeCAT "posem tots els nostres esforços en què es pugui fer govern".
 
La investidura de Sànchez i un tercer nom
 
La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha admès que si no prosperen els recursos judicials perquè Jordi Sànchez pugui sortir de la presó per assistir al ple d'investidura caldrà buscar un altre nom "consensuat dins la pluralitat i diversitat que té JxCat i tenint en compte el gran pal de paller que és el Partit Demòcrata en aquesta oferta electoral".
 
Tot i això, ha insistit que l'expresident de l'ANC continua sent a hores d'ara l'aposta del PDeCAT "i cal defensar des d'una perspectiva democràtica la possibilitat que sigui investit".
 
En aquest sentit, ha afirmat que els resultats del 21-D s'han de materialitzar i "estem compromesos a evitar noves eleccions, mai ens han fet por les urnes però ara toca estabilitat, govern i poder treballar tots junts per tirar endavant el país", ha reblat.
 
Pascal s'ha reunit aquest dissabte amb associats i simpatitzants a la seu del partit a Mollerussa, on ha aprofitat també per visitar la 146a Fira de Sant Josep.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
17 de març de 2018, 17.17 h

Quant els polítics catalans pensen el que podria passar si fan President qui ha votat el poble, es que no es mereixen el poble que tenen davant i els ha votat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Santi fletxa Tgna
17 de març de 2018, 17.09 h

Més peix bullit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.