directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 13:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigdemont, a Rovira: ''Li dono una abraçada personal''

El president assegura que desconeixia les intencions de la secretària general d'ERC

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | "Li faig una abraçada personal, solidaritat, afecte i suport", ha exposat Carles Puigdemont en roda de premsa des de Finlàndia. "Estem vivint una dura i injusta persecució de l'Estat".
Carles Puigdemont en roda de premsa a Hèlsinki, Finlàndia
Carles Puigdemont en roda de premsa a Hèlsinki, Finlàndia
© Blanca Blay

Comparteix
   


Etiquetes
Puigdemont ha recordat, una vegada més, que "l'Estat espanyol no accepta el resultat del 21-D" així com tampoc "respecta la separació de poders". "Lluitem contra un règim autoritari que no respecta la decisió del poble català".
 
Sobre l'exili de la secretària general d'ERC, Puigdemont entenc que "amb aquest gest vol posar èmfasi en aquesta anomalia". I ha afegit que "podrem col·laborar encara més que el que hem fet fins ara".

Ara bé, el president ha volgut deixar clar que mai havia parlat d'aquesta opció amb Rovira: "Mai havia parlat amb Rovira d'aquesta possibilitat, per tant no ha estat una acció coordinada. Vull mostrar absolut suport i respecte. Ha pres una bona decisió per continuar defensant els drets" i ha comentat que "sé que la decisió de Rovira no és senzilla i menys quan tens fills petits". "Ofereixo a Rovira tota la meva col·laboració per defensar els drets del poble català", ha volgut subratllar.
 
"Fa unes setmanes el Parlament va aprovar per una gran majoria el seu suport a la meva presidència, i en conseqüència, la meva legitimitat. Tot el que faré en el futur es basa en aquesta legitimitat".

"Turull era el millor candidat"
 
Sobre la investidura fallida de Turull ha volgut deixar constància que "Turull era el millor candidat després de Sànchez, no sé quina serà la decisió del jutge sobre la seva persona". "No és lliure el Parlament per triar un dels candidats escollits com a president? Es veu que no", s'ha respost.
 
"No deixaré de defensar els drets col·lectius del poble de Catalunya" i ha detallat que "el nostre desig és escollir un membre de JxCat com a candidat perquè sigui president. Turull era el millor després de Sànchez. No sé quina serà la decisió del jutge". En aquest sentit, Puigdemont també ha exposat que ara caldrà estudiar "quines accions podem emprendre mentre no sigui ferm", referint-se a les imputacions del Suprem als líders republicans. 
 
"Treballarem perquè el Parlament pugui decidir el candidat que vulgui, no el que el jutge o la Moncloa decideixi", ha assegurat. "A mi em van votar i hauria de tenir els meus drets intactes com a diputat"




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
25 de març de 2018, 23.04 h

-li faig una abraçada. NO "dono"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de març de 2018, 13.36 h



Jo, els dono una gran abraçada a tots ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.