directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Raimon Obiols i Maria Badia (PSC), els eurodiputats menys treballadors

Per contra, Romeva (ICV), Tremosa (CiU) i Junqueras (ERC) són els catalans més actius a l'Eurocambra

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Els socialistes Raimon Obiols i Maria Badia són els eurodiputats catalans que menys feina fan al Parlament Europeu. No és una opinió qualitativa, és la valoració subjectiva i estadística que elabora el web MEPranking, programat pel català Miquel Català, que analitza les preguntes, mocions i intervencions que fan els europarlamentaris i les presenta en un rànquing automatitzat. Tal com ja passava a les estadístiques del web Parlorama, Raül Romeva (ICV) continua essent l'eurodiputat més treballador dels Països Catalans, amb més de 537 activitats aquesta legislatura, seguit de Ramon Tremosa (CiU) i Oriol Junqueras (ERC).
maria badia, raimon obiols, psc, socialistes, europa
Comparteix
   


Etiquetes
Tal com informa el 3cat24, la posada en marxa del web MEPranking.eu ha permès tornar a disposar d'estadístiques amb la feina feta pels europarlamentaris, després que els queixes forcessin els responsables de Parlorama a eliminar els seus polèmics rànquings. Per elaborar aquests rànquings d'activitat, es monitoritza el nombre de preguntes, mocions, informes, opinions, discursos i declaracions a la cambra, així com l'assistència als plens de cada representant.

Segons les dades de l'apartat 'Països Catalans' de MEPranking, els eurodiputats més treballadors són Raül Romeva, amb 537 tasques aquesta legislatura, i el segueix Ramon Tremosa amb 243 i Oriol Junqueras amb 116 activitats. En tots tres casos el nivell de feina es troba molt per damunt la mitjana europea.

Per contra, tanquen l'estadística els parlamentaris catalans que menys han treballat, entre els que cal comptar-hi les socialistes Maria Badia i Josefa Andrés Barea, amb només 19 activitats cadascuna, i la nordcatalana de l'UMP Marie-Thérèse Sanchez-Schmid, i l'exlíder del PSC, Raimon Obiols, ambdós amb només 16 intervencions en aquest any i mig de legislatura.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
marc fletxa Reus
20 d'octubre de 2010, 19.52 h

vaja un parell de trepes i botiflers a més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 d'octubre de 2010, 09.52 h

I que espereu? Per alguns partits la UE nomes es un cementiri d'elefants. Aixo demostra l'europeisme dels grans partits espanyols. Els del PP vidal-cabres i menor-cerebro son igual de mediocres que els quinquis sociates que hi envien.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
20 d'octubre de 2010, 09.33 h

El món es una merda i a Europa catalunya i país basc continua a ser ocupat d'exercit espanyol i com això es normal que aquestes persones que són molt contents per situació actual i que creuen que no cal canviar absolutament res ( potser parell d'euros a una direcció més que altra direcció però que estan d'acord amb PP i feixisteix que unitat d'estat espanyol no es pot trencar ) tampoc fan gaire feina es normal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.