directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Domènech espera que els problemes entre JxCat, ERC i la CUP propiciïn un Govern amb els comuns

"Si ERC no fa efectiu el pacte amb JxCat, cal omplir àmplies majories per formar un Govern"

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

@JoanSole_ | El joc de cartes parlamentari per fer possible un govern alternatiu és una realitat. El president del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, ha deixat molt clar a Els Matins de TV3 que davant la possibilitat que no es faci efectiva una investidura de majoria independentista cal treballar amb noves majories que "van des del PSC a la CUP".
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
Domènech, que creu que la pilota és sobre la teulada dels partits independentistes, "ells tenen la majoria per formar govern", considera que davant la possibilitat que els partits republicans no tanquin una investidura això obre la porta a fer un executiu de "caràcter tècnic", el que vol dir "un govern que en el seu cor ha de tenir el catalanisme progressista".
 
Davant l'atzucac de la investidura, el líder dels comuns considera que potser és moment que els partits "facin un pas enrere, i el país un endavant", ja que, afirma, "de Puigdemont hem passat a Sànchez, i de Sànchez a Turull per culpa d'un calendari judicial... Ahir semblava que tornàvem a Puigdemont... Tornar al punt de sortida és perquè no se sap cap a on es va. Als partits independentistes els uneix més el passat que el futur". Segons Domènech, "tenim un problema de motxilles entre partits independentistes, per bloquejos i retrets".
 
En aquest sentit, el president del grup parlamentari de CatComú considera que si ERC no fa efectiu el pacte amb JxCat "cal omplir àmplies majories per formar un govern" que comptaria amb aliances que van "en el camp social de CCOO a Òmnium Cultural i de majories que vagin des del PSC a la CUP".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
29 de març de 2018, 19.12 h

DOMÈNECH,, ESPERO, QUE SI TENIU UNA MICA D'ESQUERRANS, ENTENGUEU,, QUER LA REPÚBLICA CATALANA ÉS LA PORTA QUE VOLEN TOTS ELS DEMÒCRATES ESPANYOLS D'ESQUERRA PER LLUITAR PER LA SEVA, HO ESTEU ENTORPINT AMB UNA DEMAGÒGIA FASTIGOSA,, CONEIXES MARINALEDA ON IU. HA FET AVENÇOS SOCIALS, FEINA, PER TOTHOM, I L'ESTEU BOICOTEJANT, A MADRID 2 GRUPS COMUNEROS DE CAASTILLA, REPUBLICANS DE VALÈNCIA,, SI NO US DOMINES UNA NEURONA AMB REU GAMMADA, SOU UN FRE PER EL PROGRÉS DE LES CLASSES TREBALLAD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Bernarda fletxa Madrid
29 de març de 2018, 17.41 h

#2 Eres un triste indocumentado, Hitler no buscó el santo misal en Montserrat porque eso no existe, inculto, lo que sí buscó fue el santo grial, so estúpido, Tengo familia en Catalunya i solo puedo decirte que tus palabras están podridas de odio. Mereces el infierno,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jou fletxa REPUBLICA
29 de març de 2018, 17.33 h

Domènech RATA DE CLOACA, traïdor botifler.
Ha esdevingut gos i està arnat, menjat per les plagues i sense parar llepa l'aspre mà que l'ha fermat des de tant temps al fang, ha triat la gran vergonya mansa dels lladrucs.
Cal que diguem de seguida PROU i tornem a caminar de nou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 de març de 2018, 15.20 h

Molt abans del trist i lamentable episodi dels camps d'extermini nazis, Hitler visitaba Catalunya i Dencàs i Heribert Barrera, Alemanya i, al Montseny es feien colònies conjuntes entre les Joventuts d'Estat Català i les Joventuts Hitlerianes. I Himler va venir a Montserrat buscant el Sant Missal. Estat Català va aprendre de Hitler i Hitler va aprendre d'Estat Català. Aquest va ser "l'ou de la serp" que es creia exterminat en acabar la II Guerra Mundial, però la llavor (Estat Català és u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
eduard fletxa Benissa
29 de març de 2018, 13.15 h

Bocatorta for President


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.