directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Així preparen l'ANC i Òmnium la manifestació de diumenge

Organitzen 700 autobusos per desplaçar-se a Barcelona

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Redacció | Les territorials d'Òmnium Cultural i l'ANC han organitzat autobusos per desplaçar-se cap a Barcelona per a la manifestació que convoca per aquest diumenge l'Espai Democràcia i Convivència. I les entitats afirmen que ja hi ha 700 busos confirmats, una xifra que no donen encara per tancada. 
Els líders de l'ANC, Elisenda Paluzie, i Òmnium, Marcel Mauri, presentant la campanya 'Europe, make a move' de l'ACDC
Els líders de l'ANC, Elisenda Paluzie, i Òmnium, Marcel Mauri, presentant la campanya 'Europe, make a move' de l'ACDC
© ANC

Comparteix
   


Etiquetes
En poques hores, de fet, se n'hi han afegit 173 -aquest dimecres les entitats van situar el nombre d'autocars en 527. La manifestació de diumenge arrencarà a plaça Espanya i avançarà per l'avinguda Paral·lel de Barcelona, coincidint amb els sis mesos de l'empresonament del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i l'expresident de l'ANC i diputat de JxCat, Jordi Sànchez. S'ha convocat sota el lema 'Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!'.
 
El grup impulsor de l'Espai Democràcia i Convivència el formen les següents entitats i organitzacions: Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
12 d'abril de 2018, 19.07 h



#4

Qui vols que es cregui una sola paraula dita per tu, POBRE bejota, que has demostrat MIL vegades ser el MÉS PPÀLURDAMENT ANALFABET DEL DIGITAL ??!! !!


Veiam, PPobre ignorant PPatós i PPedant, recordem alguna de les moltes BARBARITATS que has estat prou estúpid per escriure aquí:


En "LLUIS" (sense accent perquè és un A N A L F A B E T ) abans usaba de nick "bejota" però se n'avergonyeix per les moltes ANALFABETADES CRETINES havia escrit i de les que ens varem burlar cruelment ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
bejota fletxa bcn
12 d'abril de 2018, 15.54 h

La editorial Hispapublic se esfuma de BCN a Pamplona.
Hoy también salen de Cataluña las compañías Broadcom Networks Spain, Epsilon UMI, Fedosal Trade y Sunset Inmobiliaria Catalana.
Microbeam, de aparatos científicos, se exilia de BCN a Madrid.
La empresa cuenta con dos oficinas en España y la de Madrid alberga a partir de ahora la sede social.

N.B. MARXEN COM AL QUEBEC...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 d'abril de 2018, 14.02 h

#2 Juan Manuel Sánchez Gordillo, el líder del movimiento de los jornaleros andaluces y alcalde izquierdista de Marinaleda desde hace 37 años, avala la independencia de Cataluña. El político y miembro histórico del Sindicato Andaluz de Trabajadores -conocido por haber encabezado ocupaciones de fincas de grandes terratenientes y el asalto a supermercados durante la crisis- se ha desplazado hoy a Cataluña para alentar el proceso soberanista.

En concreto, ha acudido a Santa Coloma de Grame... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 d'abril de 2018, 13.58 h

Una entitat fundada per Josep M. Sendròs, NAZI admirador de Hitler confès i que feia proclames incitant a anar a Madrid amb metralaldores a MATAR MADRILENYS... finançada amb diner públic (un promig d'1,3 milions d'euros / any els darrers 10 ans!!!), per promoure la XENOFÒBIA i el NAZISME!!!! Fills de puta, franquistes de merda, "catalans de Burgos" maquillats!!! Torneu a organitzar unaltra exposició auto-arrogant-vos la "lluita OBRERA anti-franquista", fills de puta manipuladors, burgesos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
12 d'abril de 2018, 13.37 h

La missa de diumenge, quin avorriment, estic segur que si la gent manifesta cada dia que un dia els espanyols desperta i diu, aquí, teniu-la, la independència vostre :D :D :D :D :D :D :D


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.