directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 06:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El País Valencià demana més inversions en rodalies

Es concentraran a les estacions de València i Alacant

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | La conselleria valenciana d'Habitatge i Obres Públiques i alcaldes de 115 municipis es concentraran a les estacions de tren de València i Alacant per exigir al ministeri de Foment "uns serveis de Rodalies de qualitat tal i com quedava recollit en les previsions del Pla estatal de Rodalies". 
Pla general d'usuaris de l'estació de Tarragona esperant al tren procedent de Casp
Pla general d'usuaris de l'estació de Tarragona esperant al tren procedent de Casp
© Roger Segura

Comparteix
   


Etiquetes
Així ho ha avançat el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, a través d'una nota de premsa enviada després de la reunió que ha mantingut amb dirigents municipals. Domingo ha remarcat la importància d'aquesta xarxa de transport que dona servei a més de 3,6 milions de valencians, 2 de cada 3 ciutadans, i ha avaluat "la falta de previsions que contempla el projecte de Pressupostos generals de l'Estat (PGE) de 2018 amb l'objectiu de traslladar les propostes oportunes al ministeri de Foment".
 
A més de la concentració anunciada, també s'ha reiterat la necessitat que Foment convoqui amb caràcter urgent i extraordinari la comissió de Seguiment del Pla de Rodalies que el mateix pla establia que es reunís cada sis mesos. "En aquesta comissió, traslladarem al ministeri les inquietuds i les preocupacions que hem compartit durant la reunió amb els municipis afectats per aconseguir avançar en la consecució d'uns serveis eficaços, moderns, amb més freqüència de pas i més segurs com van prometre amb el Pla de Rodalies ", ha informat el director general.
 
En aquest sentit, Domingo ha remarcat que els PGE són "clarament insuficients per a la Comunitat Valenciana, ja que únicament s'han contemplat 50 milions el 2018 dels més de 1.400 milions previstos" i ha recordat que amb aquest escàs ritme inversor "caldrien com a mínim 29 anys per executar el pla anunciat per a 9 anys". En aquest sentit, el director general ha reiterat que "cal incrementar la partida destinada a Rodalies per a aquest 2018 dotant amb almenys 133 MEUR addicionals fins a un total de 183 milions per a aquest exercici".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Baldufa fletxa La Garriga
18 d'abril de 2018, 10.35 h

Que no es preocupin, ara vindran els 4.200 milions, igual que a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.