directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU denuncia que l'Ajuntament 'eludeix responsabilitats' en el dictamen de la comissió de l'Hotel del Palau

Considera que la investigació no respon a la demanda de 'transparència i aclariment d'irregularitats'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona ha lamentat aquest divendres que la proposta de dictamen de la Comissió d'investigació per la tramitació urbanística de l'Hotel del Palau de la Música 'pretengui eludir errors, enganys i assumpció de responsabilitats polítiques'. La federació nacionalista ha afirmat que intentarà esmenar l'escrit amb les seves conclusions i ha criticat que alguns grups polítics hagin donat suport al tancament de la investigació 'que no dóna resposta a la demanda ciutadana de transparència i aclariment d'irregularitats'. Per a la setmana que ve, està previst que s'aprovi aquest dictamen, que posteriorment se sotmetrà a votació.
jordi hereu, alcalde, barcelona, ramon garcía-bragado, urbanisme, hotel del palau de la música
Comparteix
   


Etiquetes
La Junta de Portaveus a l'Ajuntament de Barcelona s'ha reunit aquest divendres i ha acordat fixar el procediment final amb el que es volen cloure els treballs de la Comissió d'Investigació de les tramitacions urbanístiques de l'Hotel que s'havia de construir junt al Palau de la Música. Segons CiU, el dictamen, que s'ha d'aprovar la setmana que, inclou unes 'conclusions' i unes 'recomanacions suposadament consensuada pels grups polítics'. Un cop fet el dictamen, se sotmetrà a votació dels regidors. La federació nacionalista ha explicat que, paral·lelament, es farà un annex amb conclusions que ni es votarà ni tindrà valor de resolució.

La portaveu adjunta del Grup de CiU, Sònia Recasens, ha lamentat l'opció del govern municipal i ERC per aquest procediment, 'que ratifica la voluntat de tancar en fals la Comissió d'Investigació i eludeix errors, enganys i l'assumpció de responsabilitats polítiques per les irregularitats que s'han succeït'.

El grup de CiU presentarà les seves conclusions com a esmenes per introduir en el text del dictamen que s'ha de sotmetre a la votació del Ple municipal. 'No entenem i ens sorprèn l'actitud dels grups polítics que han acceptat i acordat un procediment que pretén tancar la Investigació sobre un fets molt greus sense donar resposta a la clara i ferma voluntat ciutadana de que hi hagi transparència i s'aclareixi tot el que ha passat', ha conclòs Recasens.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.