directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La tercera tinent d'alcalde de Vilanova del Camí diu que Catalunya viu "una situació de preguerra civil"

"El odio se huele"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | L'entorn de Ciudadanos, PSC i PP a Catalunya segueixen intentant crear un Ulster a Catalunya. Des de dirigents de primera línia fins al món local. És el cas d'una regidora de Vilanova del Camí, Imma González, que ha afirmat que Catalunya viu en un ambient de preguerra civil.

Comparteix
   


Etiquetes
Imma González és la típica unionista que sent odi dins seu contra l'independentisme. Això es pot despendre dels seus comentaris a les xarxes socials. De fet, es vanta que ella va fer fora ERC del govern municipal, com un gran guany i mèrit, i també afirma que "ensuma l'odi" dels independentistes. Tant és així que ha arribat a publicar un tuit on creu que Catalunya viu una preguerra civil i que existex "guerrilles fanatitzades": "La triste realidad que vivimos en Catalunya.Situación de pre-guerra civil, donde hay guerrillas fanatizadas que un día te colocan un lazo amarillo en la puerta y quién sabe qué se atreverán. El odio se huele, se palpa, casi podemos masticarlo, pero si dices algo, eres facha".
 
El més curiós de tot és quan entra en contradicció quan, amb un to rabiós, contesta un article d'AnoiaDiari que explicava justament el que aquí us estem narrant, el tuit de la tercera tinent d'alcalde amb aquestes greus afirmacions. Imma diu que usant les "paraules adequades" la gent es pensarà que ella és una "fatxa" quan simplement la citen textualment.
 
Segons ella, a més, no li han dedicat cap article malgrat que hagi aplicat "innovadores millores" (que no especifica) a les àrees de Cultura, Participació Ciutadana, Agermanament, Solidaritat i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova del Camí.
 
Insisteix, amb el mateix to fora de sí, que "no li fa por un llacet groc amb un sac ple d'escombraries a la porta de casa" i assegura que les seves paraules les senten "una majoria de catalans". Curiosament, al seu mur de Twitter, després hi apareix un RT al perfil de la Guardia Civil. 

El grup municipal d'aquesta regidora és DECIDE que governa juntament amb el PSC i dues altres formacions locals, una espècie d'ala dura (tot i que sembli impossible) de Ciudadanos on també hi donava suport el famós Carlos Yoyas de Gran Hermano. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
17 d'abril de 2018, 18.24 h

EL C's JORDI CAÑAS, A MÉS DEL FRAU DE 430 MIL EUROS A HISENDA, EXONERAT GRÀCIES A LA SEVA MILITÀNCIA AMB ELS REACCIONARIS,, I TAMBÉ DE "OS VAMOS AMONTAR UN ULSTER" I LA ESTELADA COMPARAR-LA AMB LA NAZI, FA PALÈS, QUE EL SEU SOMNI D'ANIHILADOR DELS CATALANS,,ARRIBARIA AL MÉS PROFUND DELS ORGASMES, SI SOMNIA, ROJIGUALDES AMB CREUS GAMMADES, 'AGUILES DE FRANCO I JOU I FLETXES. EN FI ROMAN AL PALEOLÍTIC COM EL "REINO FINCA ESPAÑA>" QUE TÉ FEUDALISME COM UNA DE LES GRANS ESTRUCTURES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Lacasitos fletxa CATALUÑA LIBRE I REPUBLICANA
17 d'abril de 2018, 03.35 h

Esta CHONI és una petarda,. que saca veneno por su boca de culo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
fideli fletxa rdnes
16 d'abril de 2018, 20.29 h

La Declaració Oficial de Guerra va ser el 3-O, pel marit de la Ortiz, Felipe, el II


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan fletxa Barna
16 d'abril de 2018, 19.06 h

Aquesta senyora és una irresponsable i no hauria d'ocupar un càrrec públic. Les paraules s'han de mesurar perquè entre d'altres coses desvetllen passions incontrolades en gent que no es domina a si mateixa i es deixa portar pels instints més baixos. Si n'és conscient del que diu llavors amb més raó és culpable. He de dir també que si portar un llaç és delicte, què serà cremar ateneus, apallissar gent indefensa o empresonar polítics, cantants, etc., sense un judici just, respectan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.