directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Guerra oberta a les xarxes socials entre detractors i partidaris de la visita papal

Els missatges de benviguda de l'arquebisbat contrasten amb nombroses iniciatives contraries a l'arribada de Benet XVI

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La visita de Benet XVI també es viu a Internet. Detractors i partidaris utilitzen les xarxes socials per donar suport o criticar l'estada del papa a Barcelona el proper 7 de novembre. D'aquesta manera, l'arquebisbat i els grups contraris a l'arribada de Benet XVI mantenen una aferrissada lluita per donar difusió als seus arguments. Un bon exemple es troba a la xarxa social Facebook, on, al costat dels missatges de benvinguda que es realitza des de l'arquebisbat,  s'hi troben diversos grups que apleguen els ciutadans més crítics amb aquesta visita del cap del catolicisme. Contra la visita del Papa, No a la visita del Papa o Contra la visita del Papa a Barcelona són noms prou explícits per a aquests llocs, que reuneixen uns quants milers de persones.


Comparteix
   


Etiquetes
Nombroses iniciatives es van succeïnt a mesura que s'acosta la data. D'aquesta manera, els grans cartells promoguts per l'arquebisbat sota el lema de 'Papa, Barcelona t'espera', han estat contestats per diversos col·lectius que proposen diverses trobades el mateix 7 de novembre per mostrar el seu rebuig a la visita de Benet XVI. Per aquest motiu s'ha convocat una trobada de gent despullada i s'ha proposat la construcció d'un preservatiu gegant, per lamentar els impediments morals de l'Església a l'ús d'aquest recurs en la prevenció de malalties com la sida.

'Jo no t'espero'
Amb aquest suggeridor eslògan, que rebat directament el difós per l'arquebisbat, col·lectius opositors a la visita papal han iniciat, com ja van fer amb la visita de Benet XVI a València, aquesta iniciativa que compta amb una etiqueta a la xarxa Twitter. L'objectiu dels impulsors és reunir el màxim de gent possible en la manifestació convocada a Barcelona pel proper 4 de novembre.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.