directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bèlgica vol més temps per preparar el cas sobre les euroordres de Comín, Serret i Puig

El ministeri públic de Brussel·les demana informació addicional a Espanya i les parts acorden l’ajornament de la vista

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | El jutge belga ha decidit aquest dimecres donar més temps per preparar el cas sobre les euroordres contra Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig. Segons ha explicat l’advocat Paul Bekaert, de l’equip de la defensa, la fiscalia de Brussel·les ha demanat “informacions suplementàries” a Espanya i la defensa “vol temps” per preparar-se.
Així, a petició inicial del ministeri públic, les parts han acordat l’ajornament de la vista prevista sobre l’euroordre per al pròxim 16 de maig. Bekaert també ha dit que per ara la fiscalia de Brussel·les no ha formulat les acusacions, ja que és a l’espera de rebre més informació sobre les peticions d’extradició per part de la justícia espanyola.

L’advocat ha confirmat que el jutge instructor és el mateix que en l’anterior procediment judicial, a la tardor, però no ha volgut valorar si aquest fet és o no un “avantatge”.
 
Els consellers destituïts pel govern espanyol Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig han arribat aquest dimecres a primera hora del matí als tribunals del Palais de Justice de Brussel·les per acudir a la cita amb la justícia sobre l'euroordre contra ells.

La vista, prevista a les nou del matí davant del jutge d'instrucció de la Chambre du Conseil (Tribunal de Primera Instància), ha durat prop de mitja hora ja que, en realitat, ha servit per fixar una nova data.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
18 d'abril de 2018, 17.04 h

El Port de Barcelona bat un nou rècord. Ha tancat el primer trimestre de l’any amb un tràfic total de 16,5 milions de tones de mercaderies, una xifra que suposa un increment del 18,5% respecte al mateix període de 2017. Aquest bon resultat ha estat motivat per l’important creixement que han registrat tots els segments d’activitat del Port.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa bcn
18 d'abril de 2018, 12.38 h

Un total de 74 empresas procedentes de Cataluña han trasladado su sede social a la provincia desde Castellón desde el referéndum ilegal del pasado 1 de octubre (1-O). Éste es el último balance que ofreció ayer el Decanato en la Comunidad Valenciana del Colegio de Registradores de la Propiedad y Mercantiles de España.

En el conjunto de la Comunidad Valenciana, y tan sólo durante el primer trimestre del año, un total de 144 empresas procedentes de Cataluña han trasladado su sede socia... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.