directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les crítiques a Solidaritat fan caure Carner de la presidència del CCN

La junta de l'entitat considera greus les seves declaracions contra Bertran i López-Tena i hi posa Jaume Vallcorba al seu lloc

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Ramon Carner, director del Centre Català de Negocis, associació empresarial sobiranista, ha estat cessat del seu càrrec degut a les crítiques contra Alfons López-Tena i Uriel Bertran, números 2 i 3 de Solidaritat Catalana. Carner va afirmar que els dos polítics eren 'representants del poder anticatalà', fet que ha dut a la convocatòria d'una reunió extraordinària de la junta de l'entitat que ha resolt la cessió de Carner degut a la 'gravetat' de les seves paraules. Ramon Carner va realitzar aquestes declaracions el passat divendres després que el clima de tensió anés augmentant durant la setmana arrel de les crítiques de Joan Canadell, membre de Reagrupament, sobre el fet que hi hagués més representants del lobby empresarial a les llistes de Solidaritat Catalana.


Comparteix
   


Etiquetes
'Tot i ser conscients de la mala imatge que es pot donar per l'independetisme, aquestes tensions s'han de saber reconduir'. Així ha explicat la junta del CCN la decisió de cessar Ramon Carner després de més de dues hores de tensa reunió. L'entitat ha volgut tornar d'aquesta manera a la via de la transversalitat després de les dures paraules del ja ex director contra Solidaritat Catalana, de qui va dir que volia controlar i destruir l'entitat que fins aquest dissabte dirigia. El Cercle Català de Negocis, que té Jaume Vallcorba com a nou president,  ha reiterat doncs, aquest mateixa dissabte, el seu suport equitatiu a les dues úniques formacions que aposten per la declaració unilateral d'independència : Reagrupament i Solidaritat Catalana per la independència.

El reagrupat Joan Canadell encén l'incendi
Els fets es remunten una setmana enrere quan el membre de Reagrupament, Joan Canadell, va criticar l'entitat presidida per Ramon Carner de no ser del tot equidistants en els suports als partits independentistes. Canadell, que va de número 5 a les llistes de Reagrupament per Barcelona, va posar el crit al cel ja que el Cercle Català de Negocis posava 5 representants a Solidaritat Catalana i només 1 a Reagrupament. El fet però s'explica fàcilment ja que per poder entrar a les llistes de la formació de Laporta, l'entitat sobiranista havia de presentar-se a les primàries en un sol bloc amb cinc noms. L'equidistància a Reagrupament, en canvi, passava per presentar un lloc al capdavant de les llistes.







COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
Isaac fletxa El Masnou
29 d'octubre de 2010, 18.08 h

Aquesta lluita acarnissada entre Rcat i SCI que té de constructiu? Proposen el mateix. Es nodreixen de la mateixa base social. Ballen escons dels uns cap als altres sense sumar. Son incapaços de posar-se d'acord. Surt tu que m'he de posar jo. Aquest circ només resta vots independentistes i engreixa els unionistes.

Si dediquéssin aquesta energia que tenen alguns en lluitar contra l'immobilisme i l'eslògan fàcil sense contingut de CiU o l'espanyolisme colonial del PP, si suméssin per cond... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
25 d'octubre de 2010, 19.36 h

#19 Per descomptat que n'hi ha per a llogar-hi cadires, però ai las !!!!. Per desgràcia nostra, aquests de SI estan aplegant molts de seduïts desinformats. El problema rau en que aquesta divisió de vots, no farà més que aigualir l'independentisme i desatomització de vots (divideix i guanyaràs). És com si aquesta rauxa que ara tots els independentistes sentim dintre nostre, fos com un temporal de llevant que s'estavella amb força contra les roques. Però de cop i volta, el llevant ha m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Ramon Fernàndez fletxa Vacarisses
25 d'octubre de 2010, 16.39 h

Quina colla aquests de RCAT, Solidaritat, CCN... Semblen els de la vida de Brian! Ho tinc clar: amb el nas tapat votaré ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
25 d'octubre de 2010, 14.17 h

Seguirem votant ERC que son més rigurosos i com a mínim tenen més disciplina itnerna. Aixo de SI no s'aguanta per enlloc i el tema Reagrupament falta líder potent.
Em sap greu dir-ho però hi ha vida despres del 28N i ens haurem de replantejar que fer si realment volem guanyar.
Nois i noies paciencia i reitero ERC ni que sigui com a proposta de mínims perque en Laporta i el Lopez Tena i el bertarn duraran 2 dies al Parlament sense barallar-se enmtre ells. Aixi de trist aixi de cert!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
24 d'octubre de 2010, 19.19 h

Llegint els comentaris simplement crec que ens hem begut l'enteniment, lluitem entre nosaltres per coses veritablement estupides, em moltes ocassions percepcions. Estem fem el ridicul devant dels enemics i devant de la gent que encara no sap que votar el dia 28N. Ni ERC es l'unic partit independentiste, ni ho es Rcat, ni SCI, ni reagrupament. Desde el moment que surten es que hi ha un buit i que hi ha persones que creuen en ells. No entenc aquesta necessitat d'erigir-nos jutges per anar critica... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Jordi-80 fletxa València
24 d'octubre de 2010, 16.31 h

#33 De quina democràcia parles? A l'Estat espanyol hi ha democràcia? Si de cas som NOSALTRES qui obrim finestres de democràcia MALGRAT l'Estat espanyol. Però el que patim és un règim borbònic imposat per part de l'imperialisme espanyol, i que a punts claus de l'Estat, com és el PV, esdevé en feixisme mafiós.

Açò democràcia? Serà perquè voldries el mateix per a l'Estat català, que ja sabem que per a vosaltres aquest sistema està per damunt de la nació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
REAGRUPAT fletxa GIRONA
24 d'octubre de 2010, 16.11 h

EN L'ADVENIMENT DE LA DEMOCRÀCIA NINGÚ NO ES VA ESCANDALITZAR PERQUE CADA PARTIT DELS ARA SITUATS ( TOTS AUTONOMISTES) CORRIEN ADELERATS DARRERA LA REPRESENTACIÓ AL PARLAMENT. ARA ES CRITICA EL MATEIX AL SOBERANISME. ¿ ÉS QUE NO POT SER PLURAL COM ELLS ?. ES UN ARGUMENT FACILÓ PER FER DESCRÈDIT I PROVOCAR L'ABSTENCIÓ SOBERANISTA DELS LLEPAFILS QUE PASSEN PER SOBIRANISTES I NOMÉS SON LLEPAFILS CERCANT TRES PEUS A UN SOBERANISME QUE DE MOMENT EN TE DOS QUE ES PRESENTEN.

NO PATIU SI EN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Jordi-80 fletxa València
24 d'octubre de 2010, 16.08 h

#21 El que li puga haver fet Solidarsnoc a ReaCiUpament, tanto monta monta tanto, no té comparació amb ell que li ha fet Carretas i ReaCiUpament a ERC i a l'independentisme en general. Ara simplement heu rebut de la vostra pròpia medecina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
alexis fletxa Barcelona
24 d'octubre de 2010, 15.08 h

No parlin tant els de Reagrupament que son una colla de dictadors. Primer trenquen amb Crida x la Terra i ara fins i tot amb el Bloc Sobiranista Català..tot perque només volen figurar ells (Carretero,Rut,Granados..) al capdavant i als altres sobiranistes que els bombin,no?Quin fàstic em feu.Ho pagareu a les urnes! Visca la Dignitat Sobiranista del Bloc i la Crida!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Isaac fletxa El Masnou
24 d'octubre de 2010, 14.34 h

Quin circ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.