directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Suport multitudinari al regidor del nas de pallasso Jordi Pesarrodona als jutjats de Manresa

Declara per un presumpte delicte d'odi i resistència greu

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció/ACN | El regidor d'ERC de Cultura de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, ha rebut aquest dilluns l'escalf de més de dos centenars de persones abans d'entrar a declarar als jutjats de Manresa per un presumpte delicte d'odi i un altre de resistència greu. Pesarrodona, que també és pallasso de professió, va fer-se popular arreu del país després de fer-se una fotografia amb un nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil durant els escorcolls a la Conselleria de Governació el passat 20 de setembre. 
Jordi Pesarrodona amb un ram de roses grogues a la Plaça de Sant Domènec de Manresa abans de marxar cap als jutjats
Jordi Pesarrodona amb un ram de roses grogues a la Plaça de Sant Domènec de Manresa abans de marxar cap als jutjats
© Gemma Aleman

Comparteix
   


Etiquetes
L'edil ja va haver de declarar fa dos mesos per un delicte de desobediència davant de la magistrada que investiga l'1 d'octubre al Bages. A més, Pesarrodona també declara aquest dilluns com a denunciant, ja que va rebre cops de la policia durant les càrregues que es van dur a terme a l'escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada. Abans d'entrar al jutjat, Pesarrodona ha dit que ho feia amb "el cap alt i la consciència tranquil·la".

Pesarrodona, visiblement emocionat, ha arribat als jutjats a quarts d'una del migdia amb un ram de roses grogues i amb l'icònic nas de pallasso vermell posat. Abans d'entrar a les dependències judicials, el regidor de Sant Joan de Vilatorrada s'ha dirigit als assistents per dir-los que "no oblidarem mai què va passar l'1-O, però tampoc tenim cap tipus de rancúnia contra ningú".

L'edil  també ha dit que està "molt tranquil" perquè no va fer "absolutament res". De fet, Pesarrodona ha lamentat que la Guàrdia Civil hagi decidit "castigar-lo" per haver-se fet la fotografia amb el nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil. Malgrat tot, el regidor d'ERC creu que l'únic que han aconseguit és que "tot un poble surti amb nassos de pallassos". "Això és realment una revolució dels somriures pacífica i continuarem endavant", ha reblat. 



Els CDR convoquen concentracions de suport arreu del país

El CDR de la capital del Bages ha fet una crida per trobar-se a tres quarts de dotze del migdia a la Plaça de Sant Domènec per anar caminant fins a les dependències judicials. Allà, desenes de persones ja els esperaven amb nassos vermells per mostrar el seu escalf a l'edil de Sant Joan de Vilatorrada. Els concentrats han fet crits de "No estàs sol", "Som gent de pau" i "Llibertat i República".

Tanmateix, a Tarragona, una trentena de persones s'han concentrat davant el Palau de Justícia, on hi ha la seu de la fiscalia, en resposta a la crida dels CDR, que van fer una crida ahir a la nit a "omplir de nassos les fiscalies de Catalunya". Els assistents duien nassos vermells, estelades i cartells.

Aquest dilluns al matí, la Fiscalia General de l'Estat ha fet públic un comunicat per expressar el seu rebuig a les mobilitzacions convocades pels CDR i ha traslladat el seu “suport absolut als fiscals que fan la seva tasca al territori de la Comunitat Autònoma de Catalunya”.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
23 d'abril de 2018, 16.42 h

Les exportacions de les empreses catalanes han crescut un 4,9% entre els mesos de gener i febrer d'aquest 2018, respecte al mateix període de l'any passat i han registrat un nou rècord de tota la sèrie històrica en aquest període acumulat, segons dades del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat.

Amb un total d'11.520,7 milions d'euros, les vendes de mercaderies de companyies catalanes a l'exterior lideren la classificació de l'estat espanyol i concentren el 25,4% de totes les ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
BEJOTA fletxa bcn
23 d'abril de 2018, 16.08 h

Otras nueve empresas se evaden de Cataluña. Los destinos de las firmas son Bilbao, Dos Hermanas, Madrid, Molina de Segura, Teulada y Zuasti. Inco, ingeniería metalúrgica, abandona BCN y se va a Madrid. Se instaló en Barcelona hace casi 40 años y hoy emigra a San Sebastián de los Reyes. Impactmedia deja Cataluña y se va a Madrid. La firma tiene 15 años de vida y es especialista en la publicidad de centros comerciales.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
23 d'abril de 2018, 15.17 h



Felicitats, acabo de sentir que has sortir lliure.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 d'abril de 2018, 15.10 h

Maleit gobierno. Ja no saben que fer....

Se els trenca el cordó de seguretat que els ha donat el 155 i una falta de ètica personal i política.

Peró, la FORÇA DELS CATALANS DE BE, podrà amb la corda podrida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.