directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 17:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les curiositats del Sant Jordi 2018: del vídeo viral passant a la rosa més sexual i per un pansit guardia civil tabarnià

Aquestes són 12 imatges de les més destacades del dia del llibre i la rosa

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Molts llibres i moltes roses. Com cada Diada de Sant Jordi, els catalans han omplert els carrers d'arreu del territori per a gaudir d'aquesta festa tant romàntica com cultural. Enguany, però, amb un regust estrany per tenir mig govern empresonat i l'altre mig a l'exili, sense Govern i amb el 155 a sobre. Per això, també ha estat el Sant Jordi més reivindicatiu dels últims temps.

Comparteix
   


Etiquetes
1- El clic de Puigdemont: Una de les joguines que més ha triomfat aquesta diada, un playmòbil del president Carles Puigdemont
2- Roses grogues: Aquest any a la rosa tradicional vermella li ha sorgit una forta competidora: les roses grogues han omplert places i balcons per demanar la llibertat dels presos polítics. De fet, s'han calculat unes 600.000 roses grogues venudes. 
3- Gran venda de llacets i nassos de pallasso: A més, els llacets grocs avui també han tingut molta sortida així com els nassos vermells de pallasso en solidaritat al regidor d'ERC Jordi Pesarrodona que avui anava a declarar als jutjats de Manresa per un delicte d'odi i resistència a l'autoritat. La magistrada ha arxivat el cas.
4- La generalitat s'omple de roses: malgrat que no ha pogut anunciar-se massa pel 155, avui el Palau de la Generalitat oferia una jornada de portes obertes i la gent s'hi ha apropat per a entregar-hi roses grogues.
5- Regalar una rosa per anar més enllà: Una de les imatges virals d'aquest Sant Jordi ha estat un home caçat amb unes roses preparades per a regalar i a la mateixa mà un pot de lubricant per a practicar el sexe.
6- Una nova aventura d'en Teo: el personatge de llibres infantils creat el 1977 a Barcelona per Violeta Denou, Teo, ha gaudit d'una nova entrega: Teo se'n va a Sant Esteve de les Roures.
7- Un guàrdia civil pansit a Tabarnia: aquesta és una de les imatges més ridícules que ha deixat la paradeta de Tabarnia per aquest Sant Jordi.
8- Viva Puigdemont: La partitura de la cançó infantil Bi Ba Butzemann ha servit per a embolicar també les roses
9- La Casa Batlló coberta de roses: com és tradicional, la casa Batlló de Barcelona s'ha tenyit de vermell quan per la Diada ha omplert els balcons de roses vermelles
10- Urnes de l'1-O com a cistells de roses: El referèndum de l'1-O també ha estat molt present aquest Sant Jordi. Fins i tot, les urnes han fet de cabassos per a les roses.
11- Pintades reivindicatives
 
12- El vídeo viral de la jornada l'ha protagonitzat la periodista madrilenya Beatriz Talegón que ha explicat el seu encontre amb Inés Arrimadas i la clatellada que li ha deixat caure.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Frederic Sesé fletxa Bellaterra
24 d'abril de 2018, 13.35 h

#3 Es clar que n'hi ha... però encara són mooooooolt pocs. Per simple estadística haurien de ser molts més... i això permet seguir afirmant la generalització de que Espanya ens està en contra. Quan el percentatge pugi significativament, començarem a precisar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
24 d'abril de 2018, 11.34 h



Bea que mal encuentro. Para ti es uno mas, peró si me la encuentro yo me da un yuyo. ME CREA PROBLEMAS DE SALUD , SU IMAGEN. y la del papa Aznar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 d'abril de 2018, 09.39 h


Molt bon comentari, Beatriz Talegon. Ho veieu, companys, com hi ha madrilenys bones persones que ens defensen? No tots ni molt menys son com el Rajoy y sus secuaces.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
24 d'abril de 2018, 09.25 h

JO, AQUEST ANY TAMBÉ HE ACOMPANYT LA DIADA DE GROC AMB MÉS FERVOR QUE MAI! PER LA NOSTRA REPÚBLICA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.