directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Per Herrera l'anunci de no reeditar el tripartit és la 'rendició' de Montilla

ICV es queda sola defensant el tripartit · 'O les esquerres governen de forma plural o qui governa és Convergència i Unió'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'anunci del president de la Generalitat, José Montilla, que no reeditarà el tripartit 'encara que sumi' no ha agradat al candidat d'ICV-EUiA, Joan Herrera, que creu que amb aquests paraules, Montilla està anunciant que es 'rendeix' davant CiU. 'O les esquerres governen de forma plural o qui governa és Convergència i Unió', ha explicat el secretari general d'Iniciativa, l'única formació de l'actual Govern que opta per reeditar el tripartit. Els militant del partit, ha continuat Herrera, no es 'rendeixen' ni es 'resignen' a què hi hagi un canvi de govern que afavoreixi 'les dretes'.
joan herrera
Comparteix
   


Etiquetes
'Volem més polítiques d'esquerres i més polítiques socials', ha assegurat el secretari general del partit, i la 'única' manera d'aconseguir-ho és, segons ell, que ICV-EUiA tingui 'més' pes al Parlament que resulti de les properes eleccions.

Joan Herrera ha fet aquestes declaracions des del Centre d'Informació del Parc de Collserola. Ha estat acompanyat pel conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, i per diversos alcaldables del partit als municipis que limiten amb el recentment declarat Parc Natural de Collserola. L'acte ha servit per agrair l'esforç de tots els que han 'lluitat' perquè Collserola hagi estat declarat Parc Natural i per 'felicitar' els ciutadans que el podran gaudir.

'Quan tothom es rendeix nosaltres no ens rendim', ha assegurat el secretari general d'Iniciativa quan ha parlat de la 'perseverança' que han tingut els ecosocialistes perquè finalment Collserola hagi esdevingut un nou Parc Natural. 'Convergència no va voler quan governava però, al final, ens n'hem sortit', ha apuntat Herrera.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.