directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Existeixen mercenaris a sou dels unionistes?

Un testimoni anònim assegura al directe!cat que cobra 50 euros cada cop que retira llacets grocs

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

CRÒNICA - Redacció | Passada la mitja tarda, ha sonat el telèfon de la redacció del directe!cat. La pantalleta anunciava: "Número No Disponible" un fet al qual estem acostumats, despengem. Era la veu d'un jove català que ha volgut posar-se en contacte amb directe!cat per explicar que "cobra 50 euros" cada cop que surt a arrencar llacets grocs, simbologia independentista o a favor de la llibertat dels presos polítics i exiliats. L'individu, que ha volgut mantenir l'anonimat en tot moment, ha narrat alguns detalls més per a demostrar la veracitat de les seves paraules. directe!cat ha decidit publicar el que ens ha explicat aquest confident tot com ha passat. La pregunta que ha quedat a la redacció és: Existeixen mercenaris a sou dels unionistes?
tabarnia, ultres, unionisme
Comparteix
   


Etiquetes
"Em paguen 50 euros cada nit que vaig a arrancar llacets grocs". Així de clar s'expressava un jove que no ha volgut descobrir la seva identitat a directe!cat. El noi, amb un perfecte català, explica "ho fa pels diners" perquè a ell "li és igual la política". Diu que va conèixer la possibilitat de dur aquesta feina a través d'un amic que fa "fotos durant les actuacions" que acrediten "la feina feta" per a poder cobrar.
 
Trobades a un bar del Maresme
 
El testimoni anònim explica que "cada certs dies ens paguen a un bar del Maresme", sense voler especificar res més. Tot i admetre que són 'diners fàcils' el jove admet que es planteja deixar-ho perquè "no m'agrada la gent que ho fa, són agressius i no em sento còmode". Sobre el modus operandi dels escamots simplement ha explicat que sap que "hi ha més gent" com ell que ho fa per diners, però que "també hi ha qui ho fa per convicció".
 
Proselitisme al cercle d'amics
 
L'individu ha desvetllat també alguna de les coses que li han dit els organitzadors: "em van demanar si coneixia nois joves disposats a fer-ho, sobretot em van dir que fossin atlètics i lleugers per si s'havien d'enfilar arbres o fanals" i que només començar els van deixar clar que "no podíem explicar res a ningú".
 
directe!cat ha intentat, i segueix intentant, contrastar aquesta informació els fets perquè el testimoni anònim s'ha fet fonedís tot i deixar entendre que més endavant podria aportar aportar alguna prova. Si algú vol oferir més dades o complementar aquest testimoni pot escriure a noticies@directe.cat.

Una estratègia per a provocar

És conegut que l'estratègia de l'unionisme alhora de retirar els llacets grocs i altres símbols, no és per a "netejar els carrers" sinó per provocar amb l'esperança que en algun moment hi hagi algú que reaccioni de manera agressiva i poder alimentar la falsa idea que a Catalunya hi ha violència. De moment, no ho han aconseguit. 

L'Ulster fa via

Com ja va explicar directe!cat, l'unionisme té clar que ha de crear conflicte on no n'hi ha: ja va avisar Jordi Cañas: “Os montaremos un Ulster que os vais a cagar” i Tabarnia n'és un bon exemple, així com aquests escamots que arrenquen llacets grocs. Potser, davant la falta de voluntaris, la via dels mercenaris podria no ser descartable.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Tabernes fletxa Mataro
27 d'abril de 2018, 14.39 h

Ningú ha signat l'article???? això es periodisme???? jajajjajaa...
Quin montatge dels radicals!!!!! quina vergonya!!!! tot el que diuen no es cert... però podeu continuar amb el vostre odi absurd.

Visca Tabarnia Lliure!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
26 d'abril de 2018, 23.45 h

BONA PREGUNTA després de tindre els piolins al moll amarrats, i de veure les denúncies de la GC o PN contra tot el que es mou per Catalunya i no agrada a Llarena ni Rajoy! Mercenaris noooOOOOOOO de cap manera, ni un!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
jc fletxa Les Roures
26 d'abril de 2018, 18.07 h

De moment la candidata al senat de Tarragona, un candidat municipal a Sant Andreu del Palomar, i ara aquesta de Girona. Sumeu-hi les bandes d'excombatents legionaris i els piolins de paisà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
26 d'abril de 2018, 12.11 h



Per quant les investigacions per empresaris del Ibex35, com Florentino, Villar Mir (peró de debó ), Koplovisk i tans d'altres que a la semi-ombre, manipulen i menteixen ... I practiquen amiguisme del GREU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
26 d'abril de 2018, 10.45 h

PP, CIUDADANOS C's I pscPSOE, SÓN COM ELS 1940, EL RÈGIM COL·LABORACIONISTA DEL MARISCAL PETAIN EL DE VICHY EN LA FRANÇA OCUPADA PELS NAZIS, AQUESTS, I MÉS QUE HI HA ESPARS, HO SÓN DE LLARGA TRADICIÓ DE SEGLES,ELS COLONS EL RÈGIM DE VICHYACTUAL DE LA CATALUNYA ASSETJADA AMB CRUEL TIRANIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
26 d'abril de 2018, 10.31 h

RECORDAR AMB AQUESTA BANDA DE PIRATES MALDESTRES LA SEVA INCAPACITAT PER ESTABLIR RELACIONS MÌNIMAMENT HUMANES AMB LES COLONIES QUE HAN ESPOLIAT I TERRORITZAT al llarg de la seva trista història de predadors i lladres, d`assessinats i maltractaments a persones innocents, visctimes de la seva rapinya i ambició malaltissa, aquesta colla de mal nascuts que tanta misèria han causat als habitants de la terra, espero que algun dia paguin pels seus crims immensos!

#11 a aquests també els hi agra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
mario fletxa barna
26 d'abril de 2018, 09.34 h

No és res estrany, el que si és de barra és utilitzar els diners dels contribuents españoles per pagar tot això perquè dels que els obliguen a fer-ho no seran segur, els costaria massa car i ELLS pobrets no tenen tanta "pasta" .

MÉS AL NOSTRA FAVOR PER VOLER FER UNA REPÚBLICA HONESTA I TRANSPARENT!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
"ESPAÑA DE MERDA ", .....es un llibre d'Albert Pla.................. fletxa Tots els fatxes espanyols, tenen practiques mafioses........VIST LO VIST I EL QUE ESTÁ AMAGAT..........
26 d'abril de 2018, 09.01 h



--------Pongamos que hablo de Madrid.....!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
"ESPAÑA DE MERDA ", .....es un llibre d'Albert Pla.................. fletxa Tots els fatxes espanyols, tenen practiques mafioses........VIST LO VIST I EL QUE ESTÁ AMAGAT..........
26 d'abril de 2018, 07.56 h



Arrimadas, la Gene te la pintes al oli i deixe de BAVEJAR....... No está feta la mel per la boca del porc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
"ESPAÑA DE MERDA ", .....es un llibre d'Albert Pla.... fletxa Ciudadanos.....,...., tot i les subvencions de algun mafiós.........., te els fonaments de FANG i el sostre de VIDRE......
26 d'abril de 2018, 07.40 h


A la pregunta, jo diria SI ,,!! Però per coses mes greus que treure llacets grocs .


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.