directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Denuncien ''censura'' de la Universitat de Barcelona al grup 'UB x la República'

No apareixen les seves sigles a la llista de candidats al claustre universitari 2018

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció| Moltes han estat les veus que han acusat, en els darrers temps, les universitats catalanes de no manifestar-se lo suficient contra la repressió i l'autoritarisme de l'Estat a Catalunya. A principis d'aquest mes, la facultat d'Economia i Empresa de la UAB vetava un homenatge a Oriol Junqueras -pres polític i exprofessor de la casa- i, fa tres dies, la UB es veia envoltada de polèmica per impedir que un llaç groc fos enganxat justament al costat del logo de la institució en un altre acte d'homenatge. Ara, la Universitat torna a ser criticada per ''censurar'' al grup 'UB x la República'. 
Logo de la UB
Logo de la UB

Comparteix
   


Etiquetes
Segons publica, via Twitter, Maria Rosa Bayà, "inexplicablement, la Universitat ha censurat aquest grup" sota el qual es presenten treballadors i docents a les eleccions d'estudiants, de personal acadèmic i de personal d'administració i serveis al Claustre de la UB el proper 10 de maig. Com a candidata de Personal d'Administració i Serveix al Claustre per l'agrupació 'UB x la República', Bayà ha denunciat també la censura del grup 'Assemblea feminista UB', creat amb motiu de la vaga feminista del 8M. 

En concret, el problema rau en que el nom de cada candidat al claustre ha d'aparèixer a la llista de candidats al claustre universitari 2018 juntament amb les sigles de l'agrupació que representen i -segons Bayà- no és el cas dels integrants de 'UB x la República' (tot i haver-ho especificat a la sol·licitud de presentació de la candidatura) ni de l' 'Assemblea feminista UB'. Els membres de sindicats, en canvi, si apareixen  amb les sigles del seu sindicat. 

Per aquest motiu, els afectats de 'UB x la República' han fet una reclamació a la junta electoral permanent i esperen que es rectifiqui la llista per tal que constin les seves sigles. 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
28 d'abril de 2018, 16.08 h

#1 Si, però recorda que l'universitat de Cervera va ser l'unica que el psicòpata del Borbó la va mantenir oberta per ser fídels a la corona espanyola, mentres que les altres universtitats catalanes les va clausurar precisament per ser contràries a la seva ideología autoritària.

Bàsicament com fan ara amb les institucions catalanes, aquests fills de puta psicòpates no han canviat ni canviràn mai


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
28 d'abril de 2018, 16.05 h

Quina vergonya!!!! quina vergonya!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 d'abril de 2018, 12.39 h

NO ÉS ESTRANY QUE FINS I TOT A LA UNIVERSITAT, ES POSIN TRAVES I PARANYS A LA REPÚBLICA, RECORDA LA FRASE DE LA UNIVERSITAT DE CERVERA EN CASTELLÀ DEL 1717,, QUAN UN RECTOR VA OBRIR LA BOCA, VOMITANT LA FRASE "ACADÈMICA"? "LEJOS DE NOSOTROS LA NEFASTA COSTUMBRE DE PENSAR" FELIPE V,, EL TERRORISTA N'HAVIA TANCAT SET (7), DE CATALANES I ESPOLIANT-LES VA FER LA DE CERVERA EN CASTELLÀ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.