directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cs i PSC competeixen per veure qui la diu més grossa sobre la candidatura de Puigdemont

Discurs calcat en el fons, diferents exabruptes per a defensar-lo

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | El PSC i Ciudadanos sembla que hagin entrat en una competició per a veure qui la diu més grossa sobre la decisióde Junts per Catalunya de tornar a proposar Carles Puigdemont per a ser investit president de la Generalitat, restablint així el Govern legítim. Al ring han saltat avui Salvador Illa pels socialistes i Fernando de Páramo pels de Rivera. Podria haver-hi empat. 
psc, ciudadanos, socialistes, parlament
La bancada de PSC i Ciudadanos al Parlament
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
PSC: "La proposta de JxCat sobre la investidura de Puigdemont és una presa de pèl"
 
El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, creu que la proposa de Junts per Catalunya d'investir Carles Puigdemont abans del 14 de maig "és una presa de pèl, un engany i un error" ja que "només cal llegir" el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries per veure que "és una investidura inviable". Illa retreu que aquesta insistència amb la candidatura de Puigdemont respon a una "actitud egoista i paralitzant" per part del cap de llista de JxCat, ja que "avantposa criteris personals" per sobre de les necessitats de Catalunya. També considera que hi ha "una baralla interna" entre les forces independentistes i que Puigdemont està fent "una opa hostil" a ERC i PDeCAT. Per això, Illa considera que aquestes baralles "no ajuden gens a desbloquejar la situació política" de Catalunya.


Cs: "Que algun company de Puigdemont li digui que no serà president"
 
El secretari de Comunicació i portaveu adjunt al Parlament de Ciutadans, Fernando de Páramo, ha demanat avui que "algun company de Puigdemont li digui el que reconeixen en privat, que és que no serà president". Segons Páramo "cada dia es perden oportunitats, es perden diners i es perd temps" i per això demana als "partits separatistes" que escullin a un candidat per a la investidura "que no estigui imputat o fugat de la justícia i que respecti la pluralitat" de tots els catalans. De tota manera, el portaveu adjunt de Cs ha recordat que el seu partit ja ha presentat "un recurs d'inconstitucionalitat" contra la delegació del vot dels consellers que estan fora de Catalunya, però creu que "també ha de ser el govern d'Espanya el que faci alguna cosa" per tal que "els que estan fugats de la justícia no es surtin amb la seva".

El Gobierno del PP confirma que recorrerà la llei de Presidència: "Per damunt de la llei no hi ha ningú"

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha confirmat que el govern espanyol està enllestint el recurs contra la modificació de la llei de Presidència, aprovada divendres passat al Parlament. "El govern de Rajoy utilitzarà tots els instruments legals per fer complir la llei. Per damunt de la llei no hi ha ningú i per això la recorrerem", ha assenyalat Montserrat en la cloenda del 13è Congrés de Noves Generacions del PPC. Igualment, la ministra de Sanitat ha exigit al president del Parlament, Roger Torrent, que convoqui d'una vegada un ple d'investidura "amb un candidat legal, viable i que pensi en tots els catalans". "Puigdemont no és aquest candidat i a dia d'avui està allargant l'agonia i la confrontació que ell mateix ha creat a Catalunya", ha afirmat Montserrat. "Amb el segrest del Parlament i del Govern està provocant una inestabilitat política que només l'afavoreix a ell, que vol garantir-se que els independentistes no l'obliden", ha apuntat la ministra de Sanitat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
7 de maig de 2018, 09.54 h



Ciudadanos, son especialistes en crear rebuig . Cada cop que la Arrimades i el afavorit del costat s'aixequen , com-que el seu discurs sempre es el mateix. cambio. Em creen ortigaria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.