directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les xarxes del representant del PP a Argentina, plenes de comentaris masclistes

També fa mofa de Daniel Scioli, polític argentí que va patir una amputació per un accident

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció| "Una amiga es cuando estas triste viene, te muestra las tetas y te dice: 'toca... si querés'". Això ho va escriure, el juliol de 2015, el principal representant del Partit Popular a Argentina i és només un exemple de les barbaritats masclistes i sexistes que hauria escrit Carlos Manuel López Turconi a les seves xarxes socials. Segons ha destapat el diari 'Público', per exemple, el juny d'aquell mateix any hauria publicat frases com "para las mujeres el 'me traes un talle más chico' da más placer que un orgasmo" o "las mujeres son capaces de enamorarse del Che Guevara y una vez en pareja pedirle que se afeite".
 
López Turconi amb Núñez Feijoo
López Turconi amb Núñez Feijoo

Comparteix
   


Etiquetes


 
Tot i que el compte des que va escriure aquesta mena de comentaris ja no existeix, cal recordar que mentre estava actiu, López Turconi es va consolidar com una de les figures més influents del PP a Argentina. De fet, la polèmica ha arribat just després d'un mes des que López Turconi visités Sevilla per assistir a la Convenció Nacional del PP, on va poder retratar-se juntament amb el president popular de Galicia, Alberto Núñez Feijoo, al que molts consideren el successor de Mariano Rajoy.
 
A banda de comentaris masclistes, les antigues xarxes socials del dirigent popular a llatinoamèrica, també mostren la concepció que té de la política amb frases com "en la alternancia está la democracia. Ayer me dabas por culo. Hoy te doy por culo" (desembre de 2015) i la mofa que va fer de Daniel Scioli, polític argentí que va patir l'amputació d'un braç per un accident. "Cuando te sientas mal pensá que Scioli no puede jugar al metegol (futbolín)", va escriure al mateix temps que publicava "Scioli perdió un brazo en la lancha, los huevos en el kirchnerismo y ahora el orto ya que le metieron a Zanini de vice".
 
Preguntat pel diari 'Público' sobre els fets, ha negat que el compte fos seu, però ho ha acabat acceptant i excusant-se en "l'humor argentí". "Si vostè ho veu ofensiu o el que sigui, és una apreciació seva des del punt de vista d'Espanya. Això a Argentina no és ofensiu, o almenys el 2015 no ho era. Ara, amb la historieta aquesta de 'Ni una menys', sí que es pot arribar a prendre com ofensiu, però no traguem les coses de context ", ha expressat al diari.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
l'almogàver semita fletxa Massada resistirà o morirà
13 de maig de 2018, 09.27 h

Aquest fatxa misògin afincat a l'Argentina, fent parella amb el "galegocida" Feijóo, el mateix que està desballestant Galiza en tots els sentits. Els dic via fora - ficade embora -, el vostre lloc oportú i propi es l'avern dels dimonis del pp.

Viva Galiza Ceive ! Ceive de turdios e Rajoys. Aprofito ensems per saludar i estimar l'Argentina, la qual espero i desutjo que sabrà sortir del pou social i cultural en que malviu,d'ençà massa temps, etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
11 de maig de 2018, 10.34 h

Tots els membres del PP són gilipolles, ni tant sols es necessita tenir estudis el qual demostra que és un partit de macarra de barri maginal


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Olotí fletxa Olot
10 de maig de 2018, 22.17 h

del PP y argentino.
Y seguramente de Videla.
Y es que dios los cria y ellos se juntan


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.