directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 09:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nervis unionistes davant la nova legislatura republicana

El torn de rèplica mostra el neguit de l'oposició, que veu com el procés segueix endavant

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

@JoanSole_ | El nou president de la Generalitat, Quim Torra, farà front a la legislatura amb una oposició que combina els nervis de veure com el procés cap a la República catalana segueix a pas ferm malgrat la repressió i amb un objectiu comú, visibilitzar que el 131 president no representarà tots els catalans.
Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya

Comparteix
   


Etiquetes
Arrimadas insisteix amb els articles de Torra
 
La líder de l'oposició repeteix el tarannà del seu primer torn de paraula, on ha recordat els tuits i els articles del candidat de Junts per Catalunya i acusa el bloc republicà de saber qui presidirà la Generalitat: "El voten sabent què representa. És el senyor que avui fan president, l'independentisme assumeix que és el discurs que els representa. Com veuran la fractura social si no veuen la fractura social? No és conscient del gran honor que representa ser el president de 7 milions de catalans. Amb vostès no tindrem legalitat, sabem que aquesta necessitat de tenir un president de tots els catalans no hi serà":
 
Cleca de Sabrià al PSC d'Iceta
 
El president del grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, ha reforçat el propòsit de treballar per guanyar un projecte comú, majoritari i de futur. Sobre el debat identitari encetat per C's i PSC, Sabrià assegura que coincideix amb Iceta sobre qui són els catalans, "perquè no n'excloem ni un": "Però vostès desapoderen els catalans que diuen que no poden governar-se sense ser tutoritzats. Per això ens agradava el PSC que va fer seu el dret a l'autodeterminació. El dia que vam voler fer servir aquest dret va desaparèixer".
 
Avís d'Iceta, "això comença i acaba sense República"
 
Lectura econòmica del primer secretari del PSC a la rèplica de Torra, a qui ha retret que les seves propostes "no han merescut atenció, perquè són propostes del 2012 i s'ha donat una expectativa de vida de cinc mesos". En aquest sentit, el líder socialista s'ha preguntat, "què farem amb el finançament? Si només tenim el pa sencer el dia que arribi la República ideal, mentrestant haurem de negociar". Iceta ha avisat que "això comença i acaba sense República".
 
Domènech demana que el TC no sigui una excusa
 
Les paraules de Riera, qüestionant si els comuns estan disposats a desobeir quan el Tribunal Constitucional torni a tombar mesures socials, han provocat una airada intervenció del líder dels comuns que ha acceptat que el TC és un obstacle "evident, però també l'han fet servir com excusa". Domènech ha interpel·lat als cupaires: "Pregunti's si avui Salvador Seguí s'abstindria. Voten la versió més conservadora del catalanisme. Lliçons de vostès mai més".
 
Riera en alerta màxima
 
El líder cupaire al Parlament de Catalunya ha agafat el repte d'estar alerta, però concreta, "estem en alerta màxima": "Quan faci autonomisme, nosaltres hi serem per defensar el mandat de l'1 d'octubre i la classe treballadora per fer créixer el suport a la independència". "Els carrers seran sempre del poble, li devem tota l'obediència. Per això lluitarem per les persones com les del CDR que avui els Mossos estan represaliant".
 
Albiol creu que l'única amenaça és Torra
 
El president del Partit Popular Català ha recordat les llistes d'espera, els barracons i les empreses que han marxat per "culpa" del procés: "Sap què és una amenaça? Algunes de les coses que vostè ha dit aquí, una amenaça per a l'autogovern i la convivència. Hauria de ser responsable i assumeixi que serà el president de tots".
 
Eduard Pujol li recorda als socialistes el seu paper als 80
 
El portaveu adjunt de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha demanat als socialistes que la legislatura no sigui un "fangar" amb la llengua catalana: "Aplaudeixo per la capacitat del PSC dels 80 per quedar-se lluny de fer de la llengua com una arma de conflicte".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
15 de maig de 2018, 10.07 h

Que hi fot encara el subnormal sense estudis de l'Albiol encara aqui dins?

I l'Arrimadas sería millor que callés, perquè no és el millor exemple per donar lliçons de tuits que tant ella com el seu cap l'han fotut a l'alçada del campanar i a més excercint la política, cosa que en Quim Torra no


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
1 fletxa 1
14 de maig de 2018, 23.44 h

#3 drogadicte


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
14 de maig de 2018, 20.38 h

La inteligencia alemana afirma que Rusia apoyó al independentismo catalán
http://www.elmundo.es/espana/2018/05/14/5af97420468aeb13708b4657.html

¿QUE, NAZIS, VOLVEMOS CON EL ROLLO DE COMPRARLES LOS AVIONES A LOS ALEMANES?

JUA JUA JUA JUA JUA JUA

LO SIENTO MUCHO. NO LO VOLVERE A HACER MAS. . . .
¿QUIEN DIJO ESO, EL REY EMERITO JUAN CARLOS I DE BORBON O KIM JONG-TORRA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
miguel fletxa Barcelona
14 de maig de 2018, 19.06 h

Siempre estáis con el mismo rollo de los nervios del unionismo y ya lleváis 6 años que po rmuchos nervios que haya en el unionismo no conseguís ni una mierda. Cuanto tiempo más vais a estar así: toda la vida? Pandilla de fanáticos atontados.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de maig de 2018, 14.59 h



No soc misogin , peró hi ha dues dones que sobren al mon de la política i al Parlament.

LA CHONI DEL CHICLET, la Levy, que mentre es parlava de treure el 155, ella anava dient que no amb el cap.i

LA BOBA Arrimades.... Ha repetit el mateix discurs incendiari i continua sent MOLT MALEDUCADA. Els Segadors, no el consideres el teu himne ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.