directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Torra i Puigdemont repten Rajoy davant de tot Europa: ''Posi dia i hora per dialogar, Europa observa''

Els presidents emplacen a la "coalició del 155" a respectar els resultats del 21-D

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

@JoanSole_ | Diàleg, negociació i política. El nou president de la Generalitat, Quim Torra, seguirà les petjades de la legislatura anterior i reitera l'oferta del president legítim, Carles Puigdemont, per resoldre mitjançant el diàleg el cas català.
Moment de la primera roda de premsa dels dos presidents, Torra i Puigdemont
Moment de la primera roda de premsa dels dos presidents, Torra i Puigdemont
© Junts per Catalunya

Comparteix
   


Etiquetes
En una roda de premsa celebrada a Berlín i en anglès, Torra ha demanat al president Rajoy que "marqui dia i hora" perquè "respecti" els resultats del 21 de desembre. Una demanda que ha acompanyat el president Puigdemont, qui ha defensat seguir el camí de la política i el diàleg: "Des que vaig prendre possessió el gener del 2016 sempre he demanat diàleg a l'Estat, espero que Rajoy i la coalició del 155 acceptin aquesta oferta per iniciar les converses en el respecte mutu i iniciar el diàleg per trobar una solució política al conflicte que és polític".
 
Puigdemont ha anunciat que la prioritat del nou govern se centrarà a recuperar els "danys" causats pel 155, però amb un objectiu d'actuació molt clar: "Europa ens mira per veure com podem gestionar la situació, és moment perquè Espanya respecti el resultat de les urnes".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
15 de maig de 2018, 19.21 h

DISPOSEM ELS CATALANS, DE L'ESTRATÈGIA, DE LA CIVILITZACIÓ DE LA PAU, I DE TREBALLAR PER EL POBLE, ON TAMBÉ BENEFICIARÀ AL POBLE ESPANYOL,EL REINO FINCA ESPAÑA, TÉ LES ARMES DE MATAR, CATALUNYA, DE LA PAU VERITABLE QUE ÉS LA JUSTÍCIA, NO DELS CEMENTIRIS, , ELS PRESIDENTS PUIGDEMONT I TORRA, ESTAN EN EL BON CAMÍ, OBRINT CAMINS CAP AL DRET DEL POBLE I LA DEMOCRÀCIA, EL REINO NOMÑES DEFENSA AMB MURALLES I ARMES ELS PRIVILEGIS ACUMULATS DE SEGLES A FOC I MATA DEGOLLA PER ESTRUCTURAR-SE


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
TABARNIA IS NOTHING, CATALONIA IS GREAT & RICHE, AND ALBERT BOADELLA IS A PHONY fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA ESPAÑOLA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
15 de maig de 2018, 17.20 h


#1 BEJOTA, CUNADO SOPIES Y PEGUES UN COMENTARIO DE OTRA WEB, HAZME EL JODIDO FAVOR DE CITARLA PARA QUE NO PAREZCA QUE ERES TAN MONGÓLICO QUE PRETENDES ATRIBUIRTE SU AUTORIA.

LO HAS ENTENDIDO, OREJUDO DE MIS CO...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
15 de maig de 2018, 17.14 h

El recuerdo de Quebec.

La situación de estos días de Cataluña recuerda a la que vivió la provincia canadiense de Quebec entre 1980 y 1995, años en los que se celebraron dos referendos de independencia. De los ocho bancos que había en Quebec, solo uno mantuvo su sede en esta provincia de habla francesa. Unas 700 empresas se fueron; nunca volvieron. Frente a Montreal, que perdía compañías a chorros, Toronto fue la gran beneficiada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.