directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[EXCLUSIVA] La mossa expedientada per amenaçar Puigdemont té una llista negra d'agents independentistes

En un acte ultranacionalista anuncia que ha fet 3.000 fotografies on es poden veure mossos que donen suport al procés català

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

@JoanSole_ | Inmaculada Alcolea, la Mossos d'Esquadra expedientada per la Divisió d'Afers Interns de la policia catalana per amenaçar el president Puigdemont, ha anunciat tenir documents gràfics que exposen les sensibilitats polítiques dels seus companys de feina.
Inmaculada Alcolea, la mossa expedientada per amenaçar Puigdemont
Inmaculada Alcolea, la mossa expedientada per amenaçar Puigdemont
© directe.cat

Comparteix
   


Etiquetes
En un sopar celebrat a Sabadell el passat 11 de maig sota el nom de 'Gran Cena de España', la mossa Inmaculada Alcolea fou la gran protagonista d'una jornada marcada per un discurs on va anunciar tenir "3.000 fotografies al meu perfil de Facebook de fotografies que he fet de Mossos independentistes". Un anunci que confirma els temors que han fet arribar al directe!cat alguns agents de Mossos d'Esquadra que veuen, des de l'aplicació del 155, una persecució política.
 
Inmaculada, que relata que va entrar als Mossos d'Esquadra fa 21 anys després de no va aprovar les proves per incorporar-se al Cos Jurídic Militar, "em vaig presentar a escombriaires i bomber, el primer que va sortir va ser Mosso d'Esquadra i allà em vaig quedar", lamenta estar suspesa de treball i sou per amenaçar Puigdemont i per culpa de la Divissió Afers Interns, "el braç polític de la "Genestapo". En aquest sentit, exposa amb un to de sorna: "Ai, perdó, "Genestapo" no que m'expedienten un altre cop... No es pot dir Genestapo, i menys en un acte públic...". L'afirmació, acabada amb el crit de "Genestapo!", ha servit d'introducció per explicar la seva situació professional i personal: "Els primers sis mesos vaig estar en una depressió, després de 21 anys m'obren un expedient i venen a casa meva, són 15.000€ per un "capullo Puigdemont". Estava futuda. Un dia em trobo un cotxe de Mossos d'Esquadra i se m'acudeix dir en un semàfor "viva Espanya"".
 
La mossa, que recorda l'episodi del dia que es va publicar el missatge, "ma mare va agafar l'ordinador i se li acudeix escriure "capullo Puigdemont", va carregar també contra el Gobierno, que considera "dèbil i covard". La intervenció, de set minuts, acaba amb els crits de "Puigdemont a prisión", "viva España" i" viva los mossos constitucionalistas".
 
Els assistents de l'acte, plana major de l'ultranacionalisme
 
Entre els assistents hi ha Jaime Vives, portaveu de Tabarnia, l'escriptor Javier Barraycoa Martínez, el president del Movimiento cívico de España y Catalanes, Manuel Lanzan, la presidenta de la plataforma 'Catalanes por la Ley y Sensatez, Chelo Valerio, Cake Minuesa -qui presenta la mossa Inmaculada-, José Maria Fuster Fabra, Jose Javier Esparza, Santiago Pulido, el lletrat de l'acusació popular de la causa que dirigeix el jutge Llarena, l'empresari alemany Karl Jacobi, el docent de l'IES Joan Boscà, Francisco Oya, i el president de Profesores por el Bilingüismo.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
PereelDigne fletxa Granollers
21 de maig de 2018, 19.31 h

A aquest personatges no se l'havia d'expedientar sinó de tancar a un sanatori mental.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Vita brevis fletxa Banyoles
19 de maig de 2018, 19.28 h

D' immaculada en té poc...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Joan Ramon fletxa sabadell
19 de maig de 2018, 11.54 h

Fa un quant temps, anant en cotxe, no m'havia posat el cinturó de seguretat ben tensat. Em va parar un Mosso i em va increpar. Li vaig dir que a mi em molestava molt la pressió del cinturó i per això el portava fluix. La primera reacció va ser "manda cojones...", vaig pensar que aquell mosso no devia ser de l'Ampordà i devia venir d'algun altre cos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
no fletxa Catalunya
18 de maig de 2018, 13.50 h

Em dóna tota la impressió que aquesta ex-policia de Catalunya te un greu complex d'inferioritat, te por, perquè sap que no ha obrat bé, ja que ha de defensar el país d'on va triar per fer-ho! però abrigada per la multitud que la van esperonant, va agafant agalles i ha muntat aquest numeret patriòtic amb l'ajut d'una bona dosi d'estimulant aloholic!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
18 de maig de 2018, 10.36 h

Espanya com sempre tenen un greu complexe d'inferioritat, ens tenen absoluta por, sinó no montaríen aquests numerets patriotics que no s'ho creuen ni ells borratxos perduts.

El que està clar és que sembla ser que el sosteniment de l'existència d'espanya rau en Catalunya,és a 17 comunitats autonomes i resulta que si Catalunya fot el camp s'envà tot a can pixa, això vol dir que espanya no existeix, que tot és només un numeret d'un grupet de gossos rabiosos que no poden suportar perdre,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
18 de maig de 2018, 10.13 h



Tantmateix cal ser molt comprensiu amb tots aquells i totes aquelles que pateixen greus problemes de salut física i mental.

Mireu el cas del Tabarnia-Caguetesneses, que ell mateix afirma que les hemorroides que pateix (segons ell "almorranas grandes como pelotas de ping-pong-ping-pong-ping-pong-ping-pong etc ...) li fan la vida impossible.


Patir unes hemorroides tan immenses, pot arribar a OBNUBILAR el cervell i fer dir carallades incomprensiblement barroeres.


Ves a saber com en són , ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
17 de maig de 2018, 19.08 h

Jo voldria que algú que tingui coneixement de causa, m'expliques a mi i a molts altres catalans, quina és o va ser la raó per la qual tota aquesta púrria que mossega lama que li dóna el pa, agents mercenaris vinguts molts de cossos de policia estrangers, simplement per què els mossos estaven més ben pagats, per quina raó no es va depurar el cos de tots aquests canalles indignes i traïdors al poble de Catalunya? Mas, mentre preparaves les estructures d'estat, des del 2011, no vas tenir ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de maig de 2018, 19.07 h

Trob que només falta, "nosotros no odiamos a nadie, porque somos PePeñoles i queremos mucho a Catalunya" i als catalans, que antes de ser catalans siguin i se sentin PePenyols o Tabarnios com Boadella, Arcadi Esppada,Jimenez Losantos,Sanchez Dias& Daniel de Alfonso, Albicol i Ribereta, i.....................................
Salut per els republicans, tots, i un fort destrempament( ventre remogut) per els que ens odíen, per mols anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 42   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ignasi Mora fletxa la Vall de Gallinera
17 de maig de 2018, 18.51 h

El feixisme és un moviment visceral, irracional i violent. No n'espereu cap altra cosa. Els mossos hauran de prestar molta atenció al que puguen fer els feixistes. En la seua desesperació, com a minoria antideemocràtica, poden originar una catàstrofe. Alerta! Fins i tot la gent que vol aparentar una certa comprensió, no us en refieu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 50   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.