directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

'The Guardian' il·lustra una notícia sobre corrupció del PP a Europa amb una fotografia on apareix Felip VI

Es fa ressò de la inhabilitació per 10 anys al senador Pedro Agramunt per part del Consell d'Europa

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Redacció| El diari britànic 'The Guardian' va fer-se ressò, aquest dimecres, de la inhabilitació per 10 anys al senador del PP espanyol Pedro Agramunt per part del Consell d'Europa. En l'article, que parla del càstig a Agramunt per haver-se involucrat en activitats de naturalesa corruptiva durant anys a favor d'Azerbaidjan, apunten a un cas de "corrupció" i  "frau electoral"; però el que realment sorprèn és la imatge que han triat per il·lustrar-lo: Agramunt donant la mà al rei espanyol, Felip VI, ambdós amb un gran somriure a la cara. I és que, davant això, sorgeix el plantejament necessari sobre el perquè la premsa internacional relaciona corrupció, PP i monarquia a Espanya.


 
Una captura de pantalla del 'The Guardian'
Una captura de pantalla del 'The Guardian'

Comparteix
   


Etiquetes
D'altra banda, el Gobierno de Mariano Rajoy hauria de preocupar-se sobre el fet que el diari britànic aprofiti la notícia per remarcar els casos de corrupció en que s'ha vist involucrat el PP al llarg dels anys. 'The Guardian' explica que Agramunt ha rebut el suport del "partit conservador que governa a Espanya, que es troba sumit en escàndols domèstics de corrupció" i destaca que "hagi ignorat les crides a dimitir" tot i l'escàndol i el "càstig sense precedents". Es veu que no coneixen gaire bé com funciona la política espanyola. 
 
El diari britànic recorda, a més, quan Mariano Rajoy es va convertir en el primer president espanyol en el càrrec que havia de declarar per un cas de corrupció i s'estranyen que Ranjoy, "que va ser vicesecretari general del PP entre 1990 i 2003", afirmés no saber res d'un suposat finançament il·legal del seu partit. 

 
 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
18 de maig de 2018, 18.38 h

Molts altres diaris, veient que aixó no s'acabaria mai, que SINPAIN no sap actuar d'altra manera, doncs ja no ho publiquen. Si cada vegada que en fan una l'haguèssin de denunciar no parlarien de res més. Marcados por el ohio. I Radio Macuto ho esplica a la seva manera o sigui, aviat ens donarà la noticia de que Barcelona ha sigut la ciutat escollida pels Jocs Olimpics 92


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 de maig de 2018, 18.36 h

El diari Tageszeitung de Berlín ha carregat amb duresa contra l'estratègia de tensió que estan seguint el govern i els partits espanyols amb Catalunya. Després d'assegurar que l'aplicació del 155 no ha servit per arreglar la situació, el rotatiu ha advertit que "la pressió està creant més contrapressió".

En comptes d'obrir negociacions -i per tant fer política- es va recolzar primer en una brutal operació policial l'1 d'octubre i després en el poder judicial", lamenta. Afirma que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
18 de maig de 2018, 18.28 h

the guardian es un periodico de izquierdas y es logico que actue de forma tan tendenciosa.

pero ni the guardian ni el panfleto informan que ADEMAS DE AGRAMUNT DEL PP HA SIDO TAMBIEN INHABILITADO EL DIPUTADO JORDI XUCLA DEL PDECAT .


EL ASALTAPISCINA SIEMPRE TAN OBJETIVO.


JUA JUA JUA JUA JUA JUA



Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.