directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un diari alemany constata que hi ha un ''cop d'Estat silenciós'' a Espanya

Subratlla que el líder de Ciudadanos és un "radical"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | "Cop d'Estat silenciós a Espanya". Així titula el Heise Online un article dedicat al procés i a la situació que viu Espanya aquests darrers dies. 
Captura de l'article del Heise Online
Captura de l'article del Heise Online

Comparteix
   


Etiquetes
L'article recull que el Senat va decidir el passat mes d'octubre aplicar el 155 per destituir el govern i que, a més a més, van assegurar que tan bon punt es restablís el govern a Catalunya, s'aixecaria. Però també es fa ressò que ara per ara PP, PSOE i Ciudadanos ho volen anul·lar. 
 
El Heise recull que els tres partits havien pactat la cancel·lació automàtica però que ara se'n desdiuen i que, per tant, l'article 155, hauria de continuar. "Cada vegada està més lluny d'una democràcia formal", exposa el diari.
 
Assegura que finalment s'ha pogut nomenar Quim Torra com a nou president de la Generalitat i assenyala que era el quart candidat i que Espanya va impedir les investidures prèvies amb "molts trucs legals". D'aquesta manera comenta que ni Mariano Rajoy, ni Pedro Sánchez ni Albert Rivera volen publicar el nomenament dels ministres al Diario Oficial "i va decidir mantenir l'administració" i control de les finances de Catalunya. 
 
Rivera, un "radical"
 
El diari es refereix al líder de Ciudadanos, Albert Rivera com un "radical" i recorda que no només estava en contra d'aixecar el 155 sinó que volia fer-hi algunes modificacions i ajustaments. "Té el punt de vista posat en els mitjans públics, sobre els quals Espanya hauria de tenir-ne un control total".
 
També assenyala que Torra va prometre tornar el govern als consellers que van ser destituïts i que així ho està fent i comenta que és precisament perquè dos estan empresonats --Jordi Turull i Josep Rull-- i dos a l'exili --Toni Comín i Lluís Puig-- que Espanya no vol posar punt final al control de la Generalitat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
23 de maig de 2018, 11.55 h

L'ADOLF RIVERA, EN PEU, IMITANT AL DE LA FALANGE, DISCURSOS NAZIS DE ESPAÑA2000, etc. DEFENESTRAT RAJOY PEL IBEX35, ARA ADOLF RIVERA PROTEGIT EN TOT, I VIVINT A LAS ROZAS. EL PERILL QUE LES AMISTATS, AMB TOT EL FEIXISME L'ESPANYOL L'EUROPEU, ELS FABRICANTS D'ARMES AMERICANS, DINS DEL PROJECTE DE NEUTRALITZAR ENCARA MÉS LA U.E. AMB EL NOU NAZISME EUROPEU I MUNDIAL,AMB FEUDALISME (HOMENATGE A ESPANYA), PER FER UNA SOCIETAT,PLENA DE FEMTA DELS GÀNGSTERS, I LA MÀ D'OBRA ESCLAVA COM A L'ÀSIA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
22 de maig de 2018, 13.08 h



#2

"HAN HAGUT" dius, SUBNORMAL ANALFABET ????!!!!


SI NO SAPS ESCRIURE EN CATALÀ, ESCRIU EN CASPALLÀ, XARNEGUET IMPERTINENT !!!!


Veiam, tingues UNA MICA de lògica, i de VERGONYA, PPalurda bejota:


Qui vols que es cregui res d'un ANALFABET MENTIDER com tu, tan CRETÍ que et creus cites FALSES de Bismarck, (del qual ni tan sols en saps escriure correctament el nom, perquè et menges la C) i que ens has ofert tantes CRETINADES ESCANDALOSAMENT ANALFABETES com les que esmentaré a contin... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
BEJOTA fletxa bcn
22 de maig de 2018, 12.58 h

Incluso en The Economist, una de la biblias de la información de Europa, que habla de Torra como un «ultranacionalista» que ha mostrado su «entusiasmo por Estat Català, una organización cuasifascista» y «expresado su odio visceral a los españoles».

N.B. HAN HAGUT DOS:9-N I 1-N


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Mercè fletxa Hospitalet de ll.
22 de maig de 2018, 10.45 h

Qualsevol persona amb uns mínims ho ha vist desde el primer dia, jo sempre he dit lo mateix els del PP+PSOE+C's tenen uns seguidors que és deixen.embaucar, perque son gent sense criteri.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.