directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 19:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els 8 clatellots de la justícia europea que s'ha endut Llarena (de moment)

Resum de les sonores plantofades des de Bèlgica, Alemanya, Escòcia, Suïssa, Finlàndia i l'ONU

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Ni un ni dos, ni tan sols tres o quatre... ja en porta vuit. Vuit sonores plantofades, d'aquelles que deixen marca vermella, són les que ja ha rebut, de moment, el jutge del Tribunal Suprem espanyol, Pablo Llarena, en la seva fallida i obsessiva croada contra l'independentisme català, només secundada per la corcada justícia espanyola i els seus tentacles. Aquí us oferim un resum dels calbots que cauen des d'Europa al jutge obsessionat a destruir el moviment pacífic republicà català.
© Pol Solà

Comparteix
   


Etiquetes
Primer mastegot: una Euroordre monolingüe
 
Quan Carles Puigdemont, el president legítim, va viatjar a Finlàndia, el jutge Llarena va decidir activar l'euroordre de detenció. Però bona part de la documentació es va enviar només en espanyol. Un fet que va propiciar que Puigdemont decidís marxar cap a Bèlgica i ho va poder fer gràcies que la justícia finesa va dir que no activaria l'ordre de detenció fins que no es traduís el contingut en llengua espanyola i va advertir al jutge Llarena que la podia haver enviat en anglès, suec o finès. Una manera molt elegant de la justícia finesa de treure's el mort de sobre passant de tot dels requeriments espanyols.
 
Segon mastegot: L'ONU es pronuncia
 
El Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides va instar l'Estat espanyol a "posar tots els mitjans per garantir els drets polítics de Jordi Sànchez". Ho va fer mitjançant una resolució que responia a una demanda presentada per la seva defensa. D'aquesta manera, l'ONU estirava de les orelles Espanya i li demanava que "prengués totes les mesures necessàries perquè Jordi Sànchez pogués exercir els seus drets polítics d'acord amb l'article 25 del Conveni".
 
Tercer mastegot: Suïssa ho deixa clar
 
Després que Anna Gabriel i posteriorment Marta Rovira s'exiliessin a Suïssa, el país alpí va reiterar que no accepta les extradicions "per motius polítics". El portaveu del ministeri de Justícia va indicar que si reben algun tipus de petició d'arrest internacional, l'examinaran "acuradament" per determinar "si els fets dels quals una persona és acusada són delictes polítics". "Les ordres de recerca i captura per a l'extradició són confidencials i basades en secret oficial", van assegurar des del govern suís.
 
Quart mastegot: Bèlgica descartava la presó
 
Primer va ser la justícia belga que va deixar en llibertat, dilapidant la presó preventiva espanyola, deixant lliures els consellers Comín, Puig, Serret i el mateix Puigdemont. Ara ja s'ha conegut la seva decisió final.
 
Cinquè mastegot: Escòcia tampoc empresona
 
La justícia escocesa no va acceptar la presó per a Clara Ponsatí i va deixar la consellera cessada pel 155 en llibertat amb mesures cautelars. La consellera segueix la seva vida amb la normalitat que pot i es preveu que els jutges prenguin una decisió a finals de juliol o l'agost. A més, la Fiscalia belga ja va descartar la desobediència.
 
Sisè mastegot: Alemanya descarta rebel·lió
 
L'Audiència Territorial de Schleswig-Holstein va rebutjar a principis d'abril l'extradició de Carles Puigdemont per rebel·lió perquè considerava l'acusació de la justícia espanyola "il·lícita des del primer moment". A més va deixar en llibertat el president sota fiança de 75.000 euros, que va estar en presó preventiva 10 dies. Puigdemont, no pot abandonar Alemanya fins que l'Audiència Territorial prengui una decisió definitiva sobre la petició d'extradició de les autoritats espanyoles.
 
Setè mastegot: Bèlgica i el defecte de forma
 
Tot just fa 6 dies, la justícia belga feia enfurismar Llarena i rebutjava l'extradició de Comín, Serret i Puig. Els motius del jutge belga es basaven un error formal de Llarena a l'hora de cursar l'euroordre. A més, la Fiscalia de Brussel·les va demanar anteriorment no tramitar l'euroordre perquè contenia "irregularitats" i va sol·licitar que Llarena les esmenés, cosa que no va fer. El resultat final va ser, doncs, no acceptar-la i deixar lliures els tres consellers.
 
Vuitè mastegot: Alemanya es reafirma i perilla la malversació
 
El tribunal alemany ha tornat a rebutjar el delicte de rebel·lió per extradir Puigdemont. La Fiscalia demanava que es tornés a estudiar el cas i es posés al president legítim a la presó. El jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, havia enviat més proves per demostrar rebel·lió, entre elles, 74 vídeos on, suposadament, s'acreditava la violència. A més, afegeix que la malversació, de moment, tampoc està demostrada i sobre la violència assegura que "en el marc del procés no hi ha hagut ni en la base probatòria ni en la consideració jurídica dels fets un canvi significatiu que porti a un canvi de la posició".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
23 de maig de 2018, 10.37 h

LLARENA, NO RECTIFICARÀ, EL PODER EL PROTEGIRÀ, SENSE DEONTOLOGIA PROFESSIONAL , SENSE SINDÈRESI, IMPRESCINDIBLE PER JUTJAR, NOMÉS SAP PREVARICAR I PERJURAR, COM A SICARI DE LA TIRANIA. SEGUEIX LA LÍNIA DE SON PARE, QUE PROHIBÍ PER 4 VEGADES, L'EXTRADICIÓ DEL NAZI ASSASSÍ LEON DEGRELLE. TOSTEMPS EL MATEIX CAMÍ DEL BRESSOL DEL NAZISME QUE ÉS L'ESPANYA OFICIAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
23 de maig de 2018, 09.17 h

#1


EL PROTOTIPO DE MUJER ES-PATRAÑOLA DE KIM-JONG RAJOY ES , "CARMEN DE MAIRENA"

QUE ADEMAS DE PREPARAR LA CENA, OS PONE, EL CULO, COSA BUENA.

SU PLATO FAVORITO ES: "NABOS A LA ROJIGUARRA"



JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS








Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
nasi fletxa Bcn
23 de maig de 2018, 08.39 h

Us volia felicitar per usar el mot clatellot. Jo el coneixia de petit. Ara alguns diuen el ridícul "zasca" però hauríem d'usar sempre clatellot. Mastegot que també useu a l'article és una variant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
23 de maig de 2018, 08.24 h



Llarena, vas a ir dentro de poco directamete a la FOSA SEPTICA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
23 de maig de 2018, 08.21 h



Rivera....PIRÒMAN.....!!

Millo....MAJORDOM PIRÒMAN..!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
22 de maig de 2018, 19.40 h



Doncs . . . jo no sé si el feixisme pot podrir el cervell, però tots els signes semblen indicar que sí.


A més de l'experiment que he explicat a #4 , ara hem tingut el PRIVILEGI de poder assistir a la CANTIMFLESCA PARÒDIA protagonitzada per l'INCOMPETENT Llarena, tornant a fer el ridícul a Europa, i demostrant al món com la "justícia" ePPanyola és una FARSA de mala mort.


Què hauria fet QUALSEVOL PERSONA MÍNIMAMENT INTEL.LIGENT I COMPETENT, veient com cada vegada que demanen les ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
22 de maig de 2018, 19.23 h




VIBAPANYAAAAAAAAAAAAA HUAH HUAH HUAH HUAH . . . CADA VEGADA QUE VEIG UN COMENTARI DELS TARADETS MIGUEL ROMUALDA #2 O CAGUETESNESES #1 O DEL PPOBRE bejota , EL COR EM FA UN SALT D'ALEGRIA.


VEIAM, QUE SIGUIN TAN OBTUSOS, TAN NECIS, TAN CRETINS, DE NO ADONAR-SE'N QUE, AMB LA SEVA INCOMPETÈNCIA NO FAN ALTRA COSA QUE AFAVORIR LA NOSTRA CAUSA, DEMOSTRANT AMB TOTA EVIDÈNCIA DE QUINA DEGENERADA FUSTA ESTAN FETS ELS ESPPANYOLERUS FRANQUISTES, AIXÒ HO PUC ENTENDRE.



PERÒ ALLÒ QUE COSTA MÉS ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
22 de maig de 2018, 19.06 h

A #1 i #2 Hahahahaaaaaaa, apart de curts, malparlats, ignorants faxistas, si no teniu res més que fer que insultar, provau de matar moscas en se fava i estireu entretenguts, ni han una plaga de esPPanyolas i LLarenescas, i si nó també podeu porgar fum, escampar le boira, tot aixó és apropiat per vosaltres.
Salut i República que és llibertat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
22 de maig de 2018, 18.32 h



El domingo de Pentecostés la cala de Llafranc (Gerona) amanece convertida en cementerio forco CON CRUCES GAMADAS EN FORMA DE CRUCES AMARILLAS MORTUORIAS COLOCADAS POR LOS GUARROS.

Pero allí están los vecinos VALIENTES CATALANES , hartos de naZZZZZZZionalismo SEPARATISTA Y LAS ARRANCAN.


ARA MES QUE MAI:

VISCA CATALUNYA , VIVA ESPAÑA SIEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!

VIVA EL REY Y MUERA EL MAL GOBIERNO DE ERC Y PDCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPÚBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA.
22 de maig de 2018, 18.29 h

LAS MUJERES PARA EL KIM JONG TORRA SON AQUELLAS QUE PREPARAN LA CENAY NO PUEDEN SER CONSEJERAS DE LA GENERALIDAD CATALANA



JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.