directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El coordinador de 'Mossos per la República' acusa el Gobierno d'intentar ''netejar les institucions de tot aquell que els planta cara''

Albert Donaire també apunta que no s'estarien investigant denúncies per amenaces espanyolistes i que ell ha estat intimidat per agents de la policia espanyola

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

M.B| L’Albert Donaire es defineix com un ciutadà de la república de Catalunya, defensor de la llengua catalana i les institucions; però és molt més que això. Implicat políticament amb el país des de l’adolescència, és membre d’Òmnium Cultural i soci de la Plataforma per la Llengua i -des de fa quasi una dècada- agent del cos de Mossos d’Esquadra o, com ell diu, servidor del seu poble. Potser per això fa sis anys que va adquirir la responsabilitat de ser el coordinador de la sectorial de l’ANC ‘Mossos per la República’. Parlem amb ell sobre el que li ha suposat aquest càrrec. 
 
Albert Donaire, a la redacció del directe.cat
Albert Donaire, a la redacció del directe.cat
© A.G

Comparteix
   


Etiquetes
Has arribat a rebre més de 200 amenaces de mort en un dia. Ho has denunciat?
 
He presentat denúncies per diverses amenaces que he rebut a través de Facebook, Twitter, i correu electrònic. També n’he rebut a través de correu postal, fa cosa de dos o tres anys, però no els vaig donar importància perquè qualsevol podia haver-me deixat a la bústia el sobre blanc, que anava sense segell. Aleshores no en vaig fer cas, però va haver-hi un moment que eren tan evidents -amb coses com que m’haurien de posar una bomba sota el cotxe, m’haurien de decapitar o tenir-me penjat enmig de la plaça- i des de perfils a la xarxa amb noms i cognoms que vaig decidir presentar denuncia als Mossos d’Esquadra. 
 
Quins noms i cognoms? 
 
No són perfils de gent coneguda, però en moltes de les ocasions en que els he denunciat a la xarxa hi ha hagut gent que s’ha  ofert a col·laborar per passar-me més dades d’aquestes persones, perquè les coneixien i sabien d’altres problemes que havien tingut. Vull dir que són perfils reals, que la feina la tenen feta si volen investigar. 
 
I no ho estan fent? 
 
Jo tinc la sensació que les estan aturant. La prova està en que una persona escriu a la xarxa que haurien de ‘violar en grup’ Inés Arrimadas i en poques setmanes està citada als jutjats, amb una pena de quatre mesos de presó i la fan fora de la feina. Ara, una altra persona puja a sobre d’un cavall o un tanc i amenaça Puigdemont i encara tenen la barra de dir que és perquè ha anat provocant, que si no hagués fet el que ha fet segurament no hauria passat. Per una banda s’investiguen i per l’altra no. I és que hi ha molta gent que ha presentat denúncies i que no té la sensació que s’hagin posat en contacte amb ells. Amb mi, només han contactat des del Grup d'Atenció a la Víctima, que són els que fan un seguiment de com van les coses quan reps amenaces; però fa quatre mesos que no rebo cap altra tipus d’informació.
 Desconec la unitat que s’encarrega d’aquest cas ara mateix, però cap membre de cap unitat (més enllà d’Atenció a la Víctima) m’ha contactat en cap moment per agafar més informació. Tinc la sensació que no hi ha interès que s’investigui o s’esbrini sobre aquestes persones.
 
Això és el 155?

Llegeix la resposta i l'entrevista sencera aquí




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
30 de maig de 2018, 11.30 h

ERA EL 2015, EL 3, S'HA COLAT


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
30 de maig de 2018, 11.13 h

CONTRA ELS MOSSOS ELS 3015 A LA CARONTE LA POLICIA ESPANYOLA, VA ALERTAR ALS GIHDISTES QUE ESTAVEN VIGILATS PELS MOSSOS,, ÉS DIÀFAN A L'AGRESSIÓ NAZI, A L"OPERACIÓN CATALUÑA", EL BRAÇ MÉS TERRIBLE L'ATEMPTAT DEL 17 D'AGOST, LA GRAN ATROCITAT PER ATURAR ELS DEMÒCRATES CATALANS,, AMB EL 155 HAN DESMANTELLAT ELS PROFESSIONALS DELS MOSSOS ESPECIALISTES EN LA LLUITA CONTRA EL TERRORISME, EL MINISTRE ZOIDO, TÉ PROHIBIT ALS MOSSOS VIGILAR L'EXTREMA DRETA, ÉS CLARA, LA GUERRA BRUTA +, CRUEL,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
30 de maig de 2018, 09.48 h




El gubiernu farà tot el possible per expulsar tots aquells mossos que no provinguin de la guàrdia servil o de la polizei armada , i que siguin prou estúPPids per ser més lleials a la terra que els va fer emigrar que a la terra que els va acollir.


El gubiernu NO TÉ CAP AUTORITAT MORAL, només té una raó, la de la FORÇA, la de que ells tenen exèrcit i nosaltres no.


Si Catalunya tingués un exèrcit propi, sense CAP dubte seria 20 vegades més eficient que l'esPPanyol, i passaria ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 de maig de 2018, 09.25 h

Perquè Mas no va fer el mateix i netejar de brossa els mossos? I Puigdemont? PERQUÉ? Ens van deixar indefensos, els que en teoria preparaven la república, Perquè? LA RESPOSTA HEM SEMBLE EVIDENT, PERQUÉ ENS HAN ESTAT FOTENT EL PEL!!! CiU en totes les formes són uns mercaders que sempre ens venen al millor postor! La veritat és dura però és la veritat. Els fets parlen llibres!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de maig de 2018, 08.45 h


Albert, FORÇA i "a por ellos".!!

Ells son autèntics depredadors nostres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de maig de 2018, 08.35 h



Dastis, yo...yo...yo,,,,, los 12.000 para mí.!

Verás soy periodista y extrangero pues soy catalán.......Dime cuantas mentiras quieres que diga y obedezco como un borrego, que es lo que esperas de los demás.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.