directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'empresonament de Lula da Silva deixa en evidencia l'hipocresia de Pedro Sánchez amb els presos polítics catalans

L'actual president d'Espanya va signar a favor de ''Lula Livre''

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | És fàcil posicionar-se en conflictes que es produeixen a quilòmetres de distància. L'esquerra espanyola n'és una experta total: el Sàhara Occidental, Sidi Ifni, Palestina, entre altres casos, on defensa exactament tot allò que, en canvi, no és vàlid per a Catalunya. Ara en tenim un altre exemple: Brasil i l'empresonament de Lula da Silva, qui en va ser president i ara complex condemna. 
pedro sanchez, lula da silva
Pedro Sánchez amb un cartell de suport a Lula
© Lula da Silva

Comparteix
   


Etiquetes
Els responsables de gestionar el perfil de Twitter de Lula da Silva, qui va ser president de Brasil i que ara està empresonat per un cas de corrupció, van publicar una polèmica foto de Pedro Sánchez pocs minuts després que fos nomenat oficialment nou president d'Espanya en substitució de Mariano Rajoy.
 
A la imatge es veu el socialista ensenyant un cartell on, escrit a mà, s'hi pot llegir "Lula livre, pela democracia Brasil". De fet, Sánchez és defensor del manifest que en demana la seva llibertat. I és aquí on entra la flagrant contradicció del president espanyol i que fa aflorar la hipocresia de l'esquerra espanyola: Lula da Silva és socialista, per tant, comparteixen sigles i ideologia amb Sánchez. Així doncs, el madrileny abraça la idea que Brasil va patir un cop d'Estat de la dreta i que, mitjançant un complot, va aconseguir empresonar en Lula. Per tant, el nou líder espanyol no reconeix la justícia de Brasil i considera l'expresident sud-americà com un pres polític.
 
Sánchez, d'aquesta manera, no creu en la justícia de Brasil, que el 4 de març de 2016, va arrestar Lula a casa seva durant la investigació del cas Lava Jato, que vinculava l'empresa Petrobras amb un delicte de corrupció: segons els jutges hi va haver suborns als polítics i empresaris que utilitzaven els recursos de Petrobras i Lula hauria rebut 8 milions de dòlars entre pagaments per conferències, viatges i regals i va ser condemnat a 12 anys de presó.
 
Els primers gestos de Pedro Sánchez no disten dels del PP de Mariano Rajoy en vers Catalunya: no s'ha desdit de les dures paraules contra Quim Torra, ha escollit Josep Borrell per al ministeri d'Exteriors i no ha fet cap gest cap als presos polítics, a diferència de Brasil. De moment, s'acompleix fil per randa la frase de Josep Pla: no hi ha res més igual a un espanyol de dretes que un espanyol d'esquerres.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
5 de juny de 2018, 17.10 h

Amb aquest tal Sanchez, és com haver sortit del foc i caigut a les brases. I amb el govern que ha ha fet no cal que ningú se senti optimista, doncs són en la llengua de Ñ: Los mismos perros con distintos collares.
La prova més fefaent la tenim amb el primer esbirro i mercenari que ha trobat, un home ressentit, català renegat de discurs ple d'odi, prepotent,"xulo" en la llengua de Ñ, que s'escolta quan enraona i que l'agrada que li aplaudeixin els seus exabruptes facistoides quan parla.
I... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
5 de juny de 2018, 08.58 h


L'altre dia el jutge Vidal explicava que Pedro Sanchez va reconèixer que Catalunya és una nació, pero que mai no ho diria en públic, suposo que per no perdre vots.

El fanatisme anticatalà de tota la merda feixista espanyola, fa fàstic. I que Europa permeti que uns ciutadans seus, els catalans, siguem humiliats i robats d'aquesta manera, encara fa més fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
5 de juny de 2018, 08.43 h



Sanchez......NOS TENDREMOS QUE ARREPENTIR....? Creo, empiezas mal.......


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 de juny de 2018, 08.15 h



Hi ha quelcom mes dolent que un espanyol anti-català.....?..... SI...SI.... un català anti-català , es a dir Josep Borrell..

Ens esperen temps molt durs amb aquest element, mes espanyolista que Aznar........


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
5 de juny de 2018, 08.03 h




Hi ha una paraula que fa un temps que es pronuncia poc i es l'unica
solucio, es diu:"INDEPENDENCIA".



Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
5 de juny de 2018, 07.01 h



Ens ha caigut la Grossa de Nadal, amb el Borrell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
5 de juny de 2018, 05.29 h




La hipocresia de TOTS els que diuen ser socialistes però aplaudeixen una MONARQUIA IMPOSADA PEL GENERAL FEIXISTA FRANCO i una CONSTITUCIÓ REDACTADA I VOTADA SOTA EL DESCARAT XANTATGE DE L'EXÈRCIT FRANQUISTA I DE L'APARELL D'ESTAT FRANQUISTA, està fora de qualsevol dubte, és una veritat difícilment discutible.



L'estat ePPanyó, tal com és avui, ve a equivaldre a un "jardí de les absurditats" , amb un "estao de derecho" que subvenciona entitats FRANQUISTES, una pretesa dreta dem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.