directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La UE també subvenciona els Jocs del Mediterrani de Tarragona

La CUP denuncia que s'han fet les bases a mida

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | Els Jocs del Mediterrani de Tarragona havien de celebrar-se l'estiu del 2017 però no ho van fer per falta de pressupost.
Imatge del logo del Jocs del Mediterrani
Imatge del logo del Jocs del Mediterrani
© Instagram @tarragona2018_

Comparteix
   


Etiquetes
Després que totes les parts acceptessin l'ajornament dels jocs, el projecte de llei de pressupostos generals de l'Estat per a 2018 ja incloïa la partida de 3.750.000 euros destinada als Jocs Mediterranis de Tarragona, que completarà els 15 milions que el Govern ha invertit per a la cita que tindrà lloc del 22 de juny a l'1 de juliol.
 
Però aquesta injecció de diners no ha estat l'única. La UE també hi ha posat capital. La Unió Europea ha decidit atorgar una subvenció de dos milions d'euros. 
 
Segons el diari digital de Tarragona La República Checa, aquests diners aniran destinats a les cerimònies d'inauguració i clausura, al servei d'acreditacions, al transport d'atletes, jutges i delegacions esportives.
 
El cost dels Jocs
 
Aquesta subvenció representarà el 7% del pressupost dels Jocs que suma ja 30 milions d'euros.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ja ha advertit que sense aquesta injecció de la UE els Jocs "no lluirien" com han de fer-ho.

La CUP contra la subvenció

La portaveu de la CUP Tarragona, Laia Estrada, ha denunciat ja en una roda de premsa l'aportació de diners per part de la UE. "És un vestit fet a mida". I ha afirmat que es van modificar paràmetres de la convocatòria de subvenció com ara l'import.
 
Estrada ha exposat que aquesta nova injecció de diners "s'ha fet a dit després d'adaptar-ne les condicions".

Per a la formació independentista és un escàndol que els eurodiputats Javi López (PSC) i Santiago Fisas (PP) es vanagloriessin ahir de la seva implicació i esforç per tal que es fessin efectius els canvis necessaris en les bases de la subvenció, la qual cosa l'alcalde Ballesteros va agrair públicament.

La portaveu cupaire ha afirmat que "només en un país de pandereta algú presumiria d'haver aconseguit una modificació de les bases d'una subvenció per fer-la a mida", i ha afegit que "ventar-se de transformar una convocatòria competitiva amb una adjudicació a dit és molt greu".

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
5 de juny de 2018, 19.28 h

#1 Otro patético neofranquista tabernario de Ciudagramos. Como la Barbie Falangita y su Primo el Rivera, los descendientes APORELLISTAS de los FALANGISTAS, FASCISTAS y NAZIS que apoyaron la REBELION armada de FRANCO que provocó una guerra y miles de muertos. Aquel DICTADOR ASESINO que tuvo de ministro a un tal FRAGA que luego fundó el PP el cual ha podido realizar su particular GOLPE DE ESTADO 155 gracias a la colaboración de su marca blanca falangita y del PsoE del Sr. X o Mr. GAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
. fletxa h
5 de juny de 2018, 17.03 h

#1 excrement


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA.
5 de juny de 2018, 16.42 h




NO SOLO LA UE, TAMBIEN MADRIZZZZZZZ Y EJJJJPANYA HAN PUESTO MUCHOS MILLONES EN ESA CHORRADA DE JUEGOS QUE A NADIE INTERESA Y NADIE CONOCE



JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.