directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau obre la porta a recuperar l'acord de govern amb el PSC

Malgrat el "despropòsit" a Badalona

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha confirmat la seva voluntat de recuperar l'acord de govern amb el PSC a l'Ajuntament de Barcelona després del pacte per fer fora Rajoy. Necessitem "acords el més estable possible", ha defensat l'alcaldessa que ha lamentat que els socialistes, de moment, no es mostren disposats en una entrevista a Els Matins de TV3. 
© Aleix Freixas

Comparteix
   


Etiquetes
Colau s'ha mostrat molt satisfeta per aquesta "etapa de canvi esperançadora" que comença ara després de fer fora el PP del Gobierno. Per l'alcaldessa, aquesta voluntat d'acord s'ha de traslladar a totes les institucions.
 
"Si hi ha un clima d'acord a l'Estat, també ha de ser a Barcelona", ha defensat Colau tot afegint que amb els partits que tenen més coincidències programàtiques és amb el PSC i ERC. D'altra banda, ha lamentat que certs partits municipals estiguin prioritzant més la campanya que la ciutat.
 
Amb tot, s'ha mostrat oberta a pactar de nou amb el PSC malgrat el "despropòsit" a Badalona. En aquest sentit, ha criticat durament els socialistes a la ciutat que donen suport a un partit "racista com el d'Albiol", que va dir que "s'havia de netejar Badalona". "Tant de bo s'aturi perquè no ho entenc", ha reblat Colau.
 
Les "dues ànimes" al PSC
 
L'alcaldessa ha considerat que els socialistes han tingut dues ànimes en aquest temps: una línia més "dura i autoritària" aliant-se amb el PP i Cs per intervenir l'autogovern de Catalunya i avalar la repressió, i una línia més progressista que aposta pel diàleg amb Catalunya. Un "canvi de rumb" que l'alcaldessa ha abraçat amb satisfacció.
 
Acostament dels presos
 
Pel que fa a la nova relació entre Catalunya i l'Estat, ara amb Pedro Sánchez al capdavant, Colau ha demanat que el nou president tingui un gest de solidaritat amb les persones preses i les seves famílies.
 
D'altra banda, ha exigit que es reverteixi la judicialització del procés i s'obri la via de la negociació, tan necessària, ha defensat.

Sobre els narcopisos

Sobre la problemàtica dels narcopisisos a Ciutat Vella i al Raval, l'alcaldessa ha defensat el "pla de xoc" que han aplicat: "hores extres a la Guàrdia Urbana, més serveis de neteja, etc". 
 
Segons Colau, "el tema del narcotràfic va més enllà", i per això, considera necessari parlar amb tots els actors per revertir la situació: l'Estat, el conseller d'Interior i també amb el port i l'aeroport.
 
En aquest sentit, ha dit que està en contacte amb el gabinet del president de la Generalitat, Quim Torra, per reunir-se ben aviat i començar a parlar de mesures per la ciutat on es prioritzi l'agenda social. 
 

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
6 de juny de 2018, 11.55 h

ADA COLAU, AMB EL CAP DELS COMUNS DE DOMÈNECH MATRICULA D'HONOR EN LOS PRINCIPIS FUNDAMENTALES DEL MOVIMIENTO, EL PSOE, TRAINT EL SOCIALISME, LA DEM OCRÀCIA, AMICS DEL FEUDALISME CONTRA ELS JORNALERS ANDALUSOS,EL BORRELL DIENT EL MATEIX DELS CATALANS QUE HITLER DELS JUEUS TROTS A DESINFECTAR, CORRUPCIONS ECONÒMIQUES PER LA MORAL, ÉS MAJOR, MINISTRES EMMERDATS EN EL CASTOR ETC, (PAGA EL POBLE) COBRA EL FLORENTINO QUE TÉ A CLECE. A L'AJUNTAMENT, UF! TOT FOT PUDOR EMETEN XISCLES DELS ÀMBITS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de juny de 2018, 10.12 h

Segons bufa el vent espanyol fa la Colau, marxisme (de Groucho) pur: si no li agraden els meus principis en tinc uns altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.