directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigdemont sobre Sánchez: ''Rajoy se n'ha anat però les seves polítiques s'han quedat''

Assegura que el president espanyol "ha generat expectatives per sobre de les seves possibilitats”

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | Carles Puigdemont considera que Pedro Sánchez ha generat expectatives per sobre de les seves possibilitats. En aquest sentit, ha retret que de moment ''no ha anunciat que revertirà cap de les mesures de Rajoy amb Catalunya''. ''Rajoy se n'ha anat però les seves polítiques s'han quedat'', ha sentenciat el president legítim, tot afegint que és una bona notícia que Quim Torra i el president del Gobierno es reuneixin abans de l'estiu.
© Blanca Blay

Comparteix
   


Etiquetes
Sobre el nou govern espanyol, Puigdemont ha insinuat que no es fia de Sánchez tot i que creu que una trobada immediata entre els dos presidents és una molt bona notícia.

"Rajoy se n'ha anat però les seves polítiques s'han quedat", ha retret el líder de JxCat, que ha lamentat que Sánchez, de la mateixa manera que Rajoy, no vulgui negociar un referèndum per la independència. "De moment no hi ha cap política sobre la taula", ha retret.
 
Puigdemont ha recordat que els 45 punts que vol negociar Sánchez amb Catalunya són lleis que ja estaven pactades. "No estem negociant res", ha reblat el president, tot afegint que "són compromisos signats de l'Estat amb Catalunya" que van ser tomats pel TC la gran majoria.

Pel que fa al punt 46, el del referèndum, ha dit que "estem disposat a escoltar quina serà la proposta del govern espanyol. Sempre estem oberts a saber de quina manera el govern espanyol garanteix als catalans l’exercici d’un dret que garanteix la Constitució espanyola”.
 
Tanmateix, s'ha mostrat molt crític amb els ministres de Sánchez. Sobre Josep Borrell ha dit que és un ultra agressiu per a Catalunya que ha atiat la confrontació. Ha mostrat una "manca de respecte i no ha rectificat", ha sentenciat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
8 de juny de 2018, 13.12 h

El grup francès Elis, empresa europea especialitzada en lloguer i manteniment de roba llisa, vestuari de treball i equips d'higiene i benestar, inaugura dijous 7 de juny la seva nova planta de bugaderia industrial a la Zona Franca de Barcelona. Les noves instal·lacions són les més avançades tecnològicament del grup a escala mundial i les més grans d’Espanya. La nova planta, que ha comptat amb una inversió de 22 milions d'euros, donarà ocupació a més de 200 persones.

---

Catalunya... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
!! !!★!! !! PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat || ||★|| ||
8 de juny de 2018, 12.41 h



#1


Altra vegada amb la cançó de sempre? QUI VOLS QUE ET CREGUI, PPALURDA ANALFABETA, si no fas més que copiar i enganxar MENTIDES dels diaris ePPanyulittes ???!!!


Veiam, tingues UNA MICA de lògica, i de VERGONYA, PPalurda bejota:


Qui vols que es cregui res d'un ANALFABET MENTIDER com tu, tan CRETÍ que et creus cites FALSES de Bismarck, (del qual ni tan sols en saps escriure correctament el nom, perquè et menges la C) i que ens has ofert tantes CRETINADES ESCANDALOSAMENT ANALFABE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
8 de juny de 2018, 11.57 h

Daniel Anglès ‘fuga’ su empresa de Barcelona a Valencia.
El director y productor musical, que está al frente del nuevo proyecto del Teatro Condal de Barcelona, radica el grupo No Day But Today junto al estadio de fútbol de Mestalla.
El Borme también informa de que se ha deslocalizado de tierras catalanas el establecimiento de muebles infantiles Mobikids.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.